B
Başkan
Guest
Arkadaşlar sadece slot alanında geçerli 1000 Yap 200 TL Çek sadece bizim linkten üye olanlar için geçerlidir hata alırsanız aralıklı deneyin yogunluktan yazdıgımız mesajları iyi okuyon lütfen.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Başkan 3000 yaptım bereArkadaşlar sadece slot alanında geçerli 1000 Yap 200 TL Çek sadece bizim linkten üye olanlar için geçerlidir hata alırsanız aralıklı deneyin yogunluktan yazdıgımız mesajları iyi okuyon lütfen.
Tebrik ederim düzenlettir 1000 çek çekiminide paylaşırmsıınBaşkan 3000 yaptım bere
1000 miTebrik ederim düzenlettir 1000 çek çekiminide paylaşırmsıın
TeşekkürlerTebrik ederim düzenlettir 1000 çek çekiminide paylaşırmsıın
Pardon 2001000 mi
1000 yap 200 çek1000 mi
1000 olmazmi be kasa 3250Pardon 200
3000 oldu1000 yap 200 çek
Yukarıda kurallar yazıyor dostum 1000 yap 200 çek sitenin promosyonu müdahale edemeyiz.1000 olmazmi be kasa 3250
benım bayılık farklıEkli dosyayı görüntüle 1256
Freespinler 1 TL değerinde ve Wild West Gold oyununda geçerlidir.
Sadece slot alanında, dilediğiniz oyunda bakiyeniz 1000TL ye ulaştıktan sonra minimum ve maksimum 200 TL olarak çekim talebinde bulunabilirsiniz.
Bilgilendirme:
Sadece forumfix affiliate linkinizden üye olan kullanıcılar kullanabilir aksi halde hata alır.
Kod ilk paylaşıldığında " Bonus Engine, Operasyonel İlerleme " gibi hatalar verebilir.
Kullanıcıların bu durumda tekrar tekrar denemesi gereklidir sadece yoğunluktan kaynaklı bir hatadır.
100 Üyemiz için geçerli frespin kodu=PRADAFİXBONUS
PRADABET GİRİŞ
Farketmez istersen 50bin olsun şartları 1000 yap 200 çek şeklinde3000 oldu
OkFarketmez istersen 50bin olsun şartları 1000 yap 200 çek şeklinde
MAİL ATTIM BAYILIK GECISI ICIN YAPARSALAR NE ALAEkli dosyayı görüntüle 1256
Freespinler 1 TL değerinde ve Wild West Gold oyununda geçerlidir.
Sadece slot alanında, dilediğiniz oyunda bakiyeniz 1000TL ye ulaştıktan sonra minimum ve maksimum 200 TL olarak çekim talebinde bulunabilirsiniz.
Bilgilendirme:
Sadece forumfix affiliate linkinizden üye olan kullanıcılar kullanabilir aksi halde hata alır.
Kod ilk paylaşıldığında " Bonus Engine, Operasyonel İlerleme " gibi hatalar verebilir.
Kullanıcıların bu durumda tekrar tekrar denemesi gereklidir sadece yoğunluktan kaynaklı bir hatadır.
100 Üyemiz için geçerli frespin kodu=PRADAFİXBONUS
PRADABET GİRİŞ
Dostum beni kendi referansına aldırma şansınız varmıARKADAŞLAR DENEDİK KOD ÇALIŞIYOR LİNKTEN ÜYE OLMAYANLAR KULLANAMAZ.
Şaka gibilerARKADAŞLAR KOD YAZIYOR ORDA NEDEN KULLANICI ADI YAZIYORSUNUZ?
SADECE BİZİM LİNKİMİZDEN OLAN ÜYELERE ÖZEL.