Normm44
Gold Üye
- 1 Kas 2022
- 7,602
- 615
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Kullanıcı adı AykasinanARKADAŞLAR https://parobet71.com/Sport/SportAccount# SİTESİNE CANLI DESTEGE BAGLANIP ADAMIN 15.000K ÖDEMESİNİ NİYE ÖDEMİYORSUNUZ DİYE BASKI YAPMANIZ ÖDEMEYİ ALAN ARKADAŞIMIZ UFAK BİR DAGITIM YAPICAK.
TWEETE RT ATIP DESTEK OLUN ARKADAŞLAR VE EKRAN RESMİ İLETİN ÖDEME ALDIGIMIZ TAKTİRDE DAĞITIMI YAPACAĞIZ.
hemen bağlanıyorum.
Benimde megaparide 16k param var ne ıstedılerse yaptım sonra hile dedıler coklu ıp dedıler aynı destegı banada verırsenız 6 k sını forumda dagıtırım kalan 10 k sponsora gıder olurmu kullanıcı ıd yazarım onaylarsanız
[/QUOTE
Knk benimde 100 k gitti maksibette keşke alabilsek 50 k direk dağıtıriz ama zor sponsor falanda bulamadım hichemen bağlanıyorum.
Benimde megaparide 16k param var ne ıstedılerse yaptım sonra hile dedıler coklu ıp dedıler aynı destegı banada verırsenız 6 k sını forumda dagıtırım kalan 10 k sponsora gıder olurmu kullanıcı ıd yazarım onaylarsanız
Bi ayar vereyimHEMEN aç bu forumda twitterı olmayan adamları sevmiyoruz !
O iş bizde kralBEYLE CANLI DESTEĞİ BIRAKMAYALIM EĞER İŞLERİ AKSARSA ÖDEMEK ZORUNDA KALACAKLAR.
CanlidayimBEYLE CANLI DESTEĞİ BIRAKMAYALIM EĞER İŞLERİ AKSARSA ÖDEMEK ZORUNDA KALACAKLAR.
TACIZE DEVAM ROLDENDE OLDUK NASILSABEYLE CANLI DESTEĞİ BIRAKMAYALIM EĞER İŞLERİ AKSARSA ÖDEMEK ZORUNDA KALACAKLAR.