Nomorebets
Vip Üye
- 6 Eyl 2021
- 10,325
- 1,536
Neden başkasına insiyatif vereyim yüksek oynadığım siteSorun yaşarsan bize yazabilirsin sorun yok.
200-300 K ödemeye gücün varmı
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Neden başkasına insiyatif vereyim yüksek oynadığım siteSorun yaşarsan bize yazabilirsin sorun yok.
Dostum sen ne diyon riske atmak istemiyorsan üye olmasaydın çekişe katılmasaydın kolundan tutup seni zorlama üye ettik o kadar saçma konusuyorsunki sen şuanda biz etkinlik açtık sen etkinlige katıldıgına göre bu riski göz önüne aldın neyin tatışmasını çıkarmaya calısıyorsun.Kime ne açıklıyorsak
10 dakikaya başlıyım ben pc açıyorum yavaş açılıyor biraz@karizma4424 @Jeams07 dostlar kim başlıyor ilk ?
Başkanım müsaadenle en son ben açayım @Jeams07 arkadaşımız açsın şimdi1. @stevehalil etkinligi açabilirsin.
2. @Jeams07 halilden sonra açabilirsin.
3. @karizma4424 en son sen açarsın hepinize bol şans ödüller gönderildi.
1. roll bitmeden diğer roller açılmasın lütfen.
Neye gore sextin1. @stevehalil etkinligi açabilirsin.
2. @Jeams07 halilden sonra açabilirsin.
3. @karizma4424 en son sen açarsın hepinize bol şans ödüller gönderildi.
1. roll bitmeden diğer roller açılmasın lütfen.
sen sonuncu çıktın Berkay her kriterdeNeye gore sextin
Tamam dostum şansın açık olsunTamam 2.olarak ben açarım @stevehalil
Çekilişe katılmak istiyorum beğenildiEkli dosyayı görüntüle 3369
Sevgili üyelerimiz formdaşlar,
3 Üyemize 150 TL Nakit gönderim yapıcam bu gönderdiğim tutar ile 1xbet linkten üyelik açıp 150 TL 1Xbet yatırıp Kendisi Formda ROLLİNG Yapmak zorundadır 3 Üyemize 150 TL Gönderim yapılacak ve Hedefi 1000 TL'Dir Hedefe ulaşan üyeler çekim yapıp ROLLİNG Takip eden üyelere 500 TL Dağıtıp Kendisi 300 TL Alacaktır Geriye Kalan 200 TL Bizlere Göndrilecektir. Başarısız Olma durumunda bir talebimiz yotkur
3 ÜYE ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEKTİR POSTU BEGENİP +500 MESAJI OLAN ÜYELER KATILABİLİR KONU 20 DAKİKA AÇIK KALICAK İLK ROLLİNG 22:40'DA BAŞLAYACAKTIR.
1XBET BU LİNKTEN ÜYE OLMAK ZORUNLUDUR. https://lite-1x8851639.top/tr/bonus/rules/super-free-bet?tag=d_1894531m_97c_superfreebet
HEPİNİZE BOL ŞANS DİLİYORUM.
Kafama göre seçtimNeye gore sextin