ÇİRKİNKRAL
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 3,974
- 1,699
Lan öyle deme muzo yapar söyleyim snaBununla çekim yap
50 de ben atacağım sana![]()

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Lan öyle deme muzo yapar söyleyim snaBununla çekim yap
50 de ben atacağım sana![]()
Yapsın atarızLan öyle deme muzo yapar söyleyim sna![]()
Kendi karar versin zaten. Ben bişi demedim. Ama konu açılıyorsa en azından net bilgi alınıp öyle açılması taraftarıyım. 1000 TL desen şahsen ben üye olmazdım.Dostum boşta duran oynar sen bence boşver başkası yapar 1000 lira alır 100 parası olmayan hertürlü alır ben cok bugune kdr 500 1000 yapıp 100 200 Çektim bırak ınsanlar kendi karar versin
Tam kahpelik 20 frebet birde 1000 yap demek. Direk sövdümAma 20 TL yi 1000 yap olayı tam koklaştık gözümde
Ben orayı görmedim sorun yok ama yaklaşımın cidden yanlıs haberin olsunKendi karar versin zaten. Ben bişi demedim. Ama konu açılıyorsa en azından net bilgi alınıp öyle açılması taraftarıyım. 1000 TL desen şahsen ben üye olmazdım.
Bırak insanlar kendi karar versin diyip de benim yaklaşımımım yanlış demen? Neyse uzatmayacağım.Ben orayı görmedim sorun yok ama yaklaşımın cidden yanlıs haberin olsun
O haberi ben sizden daha çok bekliyorum.Birde ip çakışması dedi. Üyeliğim yok. Tam kolpa sitemk sanki versen 1000 TL yapabileceğiz.
@Başkan ım güzel haber ver de şu bankadanbak nelerle uğraşıyoruz hahaha
Bırak insanlar kendi karar versin diyip de benim yaklaşımımım yanlış demen? Neyse uzatmayacağım.
Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Denemeye deneyeceğini söyledim. Sen direk bırak insanlar kendi karar versin dedin![]()
Bankaya baskı yapalım topluca belki işe yararO haberi ben sizden daha çok bekliyorum.![]()
O haberi ben sizden daha çok bekliyorum.![]()
Başkan ben dua ediyorum düzelsin diyeO haberi ben sizden daha çok bekliyorum.![]()
Adres ver 2 paket Kaçak GönderimBaşkan ben dua ediyorum düzelsin diye
Saat 17 ye kadar sigarasızım![]()
17 ye yetişmezAdres ver 2 paket Kaçak Gönderim![]()