canavar1
Aktif Üye
- 26 Ocak 2023
- 1,059
- 262
Canın sağolsun bol şanslarAga malesef seni alsam herkesi almam gerekecek takip edenlerin hakkına girecem şimdi o zaman da
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Canın sağolsun bol şanslarAga malesef seni alsam herkesi almam gerekecek takip edenlerin hakkına girecem şimdi o zaman da
Kusura bakma tekrardan özür dilerimCanın sağolsun bol şanslar
Estağfurullah en başta çalışıyorum demiştim net çekmiyor sağlık olsunKusura bakma tekrardan özür dilerim
Beni niye cikardinKusura bakma tekrardan özür dilerim
Roma macında takipin yokBeni niye cikardin
Dakka burda nasıl burda olacagzi bizde insaniz işimiz oluyorRoma macında takipin yok
Macı takip edip yazman yeterliDakka burda nasıl burda olacagzi bizde insaniz işimiz oluyor
Bol şans o zamanMacı takip edip yazman yeterli
DAKKA dakka diyorsun 18 dk dır konuda yoksun mesela
Hangi roll de var ki bu kadar kaybolmak
Takip eden kazanın benim tabum budur dostum Kimseyi kin veya nefretimle cıkarmam sadece yaptıgım işi doğru yapmak adına çıkarırım.
bol şansbol şans başarılı olursa buda listedeki 7 kişiye 100 tl bu maça cok güveniyorum
Bol şanslarbol şans başarılı olursa buda listedeki 7 kişiye 100 tl bu maça cok güveniyorum
bol sanslarbol şans başarılı olursa buda listedeki 7 kişiye 100 tl bu maça cok güveniyorum
Yok kimseden emir almadım da ben listeyi hak edenler kazansın diye uğrasırım yoksa ilk adımı takipi yaz cekil köseye bende bu yokarkadaslar kimse listeciye kızmasın küsmesin adamda emir kulu yukardan aldıgını uyguluyor askerlik gibi düsünün em,r alıyor uyguluyor