muhammetiddaa
Normal üye
- 30 Eki 2022
- 89
- 19
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Benim kuponada göz atabilirsin kanka
Günün kuponu çerezlik maçlar iyi analiz edildi
İlk tercih kopenhag dortmund ilk maçta 3 0 dortmund almış evinde ama şimdi işler değişiyor kopenhag evinde gol yemez altlık maç sert bi maç olacak gol bile olmayabilir kopenhagı hafife almayalım bunu city maçındada gördük
İkinci tercih darüşşüfaka ve ligin köklü takımlarından lusburgu evinde ağırlıyor son maçlarında iki basket takımıda farklı takımlarla yaptığı maçlarda 70 90 arası görmelerine rağmen ben bu maçın evinde darüşşüfanın kazanmak için sert savunmasından dolayı tam tersine alt olacağını düşünüyorum
Son tercihim paul nadal tercihi nadal tüm kortlarda iyi özellikle toprak kortun kralı derler maç sert ama kortta oynanıyor ama paulda son maçlarda çok iiy bi performans sergiledi bunları göz önüne alarak maçın 1- 2 scorlar bitmesini beklediğimden daha garantiye gitmek için 20 buçuk üst aldım net gelecek kısacası tüm maçlar on numara yemede yanında yat oyna pişman olma gibi saat hızlı şekilde gelecek güven oranı yüzde 95 bol şanşlar
@Başkan
@Lucky
Atamaz dostum terso olur maç bitince anlarsınBasket sakat gibi 2 takımda da savunma yok deli gibi atar bunlar
Seninki daha iyi bencede.Günün kuponu çerezlik maçlar iyi analiz edildi
İlk tercih kopenhag dortmund ilk maçta 3 0 dortmund almış evinde ama şimdi işler değişiyor kopenhag evinde gol yemez altlık maç sert bi maç olacak gol bile olmayabilir kopenhagı hafife almayalım bunu city maçındada gördük
İkinci tercih darüşşüfaka ve ligin köklü takımlarından lusburgu evinde ağırlıyor son maçlarında iki basket takımıda farklı takımlarla yaptığı maçlarda 70 90 arası görmelerine rağmen ben bu maçın evinde darüşşüfanın kazanmak için sert savunmasından dolayı tam tersine alt olacağını düşünüyorum
Son tercihim paul nadal tercihi nadal tüm kortlarda iyi özellikle toprak kortun kralı derler maç sert ama kortta oynanıyor ama paulda son maçlarda çok iiy bi performans sergiledi bunları göz önüne alarak maçın 1- 2 scorlar bitmesini beklediğimden daha garantiye gitmek için 20 buçuk üst aldım net gelecek kısacası tüm maçlar on numara yemede yanında yat oyna pişman olma gibi saat hızlı şekilde gelecek güven oranı yüzde 95 bol şanşlar
@Başkan
@Lucky
Biraz acele ettim sanki yatar gibi
Benim kupon alınacak zaten kanka bügünSeninki daha iyi bencede.
Nerden biliyon gökten vahihmi geldiBenim kupon alınacak zaten kanka bügün
Benim kupon alınacak zaten kanka basket alt olur mantıklı düşün darüşşüfaka ve dep hızlı sayı atsa ev sahibi kazanmak istiyor nasıl kazanacak savunma yapması şart kazanmak için buda maçı alta çekecektir net nadal maçı ise nadal 3 aydır maç yapmıyor formsuz ve paul ise güzel oynuyor izledim ama önceki maçlarında 19 sayı olmuş aralarında paul set alabilir scor 1 2 nadal kazanabilir ama ben yinede nadal bu sonuçta terso sonuç olmasın diye 20 üst aldım banko gelmesi lazım son maç ise kopenhag evinde tüm iyi takımlara karşı ilk yarı gol atması gerekirken yememiş savunma yapmış ama kafama takılan bişey var kanka tim editörlerde kopenhag için alt demiş ill yarı alt diyen olmuş editörlere hiç güvenmiyorum varya çok gollü olurmu diye düşündüm belki ilknyarı tersine gol olur milleti yatırırlar ikinci yarı olmaz ama yinede kanka ben kopenhag için 3 buçuk alt diyorum banko 3 maçlık kuponBasket sakat gibi 2 takımda da savunma yok deli gibi atar bunlar
Evet dün alacaktık bügüne kaldıNerden biliyon gökten vahihmi geldi![]()