Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
1 adım daha yapsın sonra kes benceHaraç kesicem şimdi ondan![]()
Son adımmıKupon parayı versin devammmmmmmmm
kazanırsa para gönderirmi oda mechul1 adım daha yapsın sonra kes bence![]()
Bende gelom1 adım daha yapicam güzel kadim dostlarım gelirse eğleniriz gelmezse balkondan assa atlicam öbür tarafta bekliyorum sizi
Sen adamsın1 adım daha yapicam güzel kadim dostlarım gelirse eğleniriz gelmezse balkondan assa atlicam öbür tarafta bekliyorum sizi
olma ihtimali var yaşayıp göreceğizkazanırsa para gönderirmi oda mechulson golü atıp gidebilir beyler ben güvenmiyorum söyliyim
Sakin dostum1 adım daha yapicam güzel kadim dostlarım gelirse eğleniriz gelmezse balkondan assa atlicam öbür tarafta bekliyorum sizi
Ayıp sana kalbimi kırdın be vallahi gondericem abilerimin üzerine yemin ederimkazanırsa para gönderirmi oda mechulson golü atıp gidebilir beyler ben güvenmiyorum söyliyim
Yandaki balkondsmi1 adım daha yapicam güzel kadim dostlarım gelirse eğleniriz gelmezse balkondan assa atlicam öbür tarafta bekliyorum sizi
Haklısınkazanırsa para gönderirmi oda mechulson golü atıp gidebilir beyler ben güvenmiyorum söyliyim
bizim üzerimize niye yemin ediyorsunAyıp sana kalbimi kırdın be vallahi gondericem abilerimin üzerine yemin ederim
CoşturrrrrPara gecsin sağlamaya devammm