Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Mesaj geçmişi nasıl atcam bilmiyorum söyleseneBeyler kavga etmeden çözün sorununuzu
@pablaesscobar mesaj geçmişini at eğer sıkı takipteysen kanıtla arkadaşa olay bitsin bu kadar çözümü bu olayın kavga değil
Bol şanslar inşallah gelirBöyle oynadim limit bu kadar verdi Kasa 600 kaldi
@LuckyAkşam akşam boş yapma dellendirme beni. Bı boktan anladığın yok kupn sahibine yarancam diye burda kafana göre şey yapma MK yerinde futbol maçına ne bekliyorsun. .. bak mesajlara benden az yazan en az 5 6 kişi bulurum. Eyyamcilik yapma adaletli ol. Taç korner bunlarımi yazcaz dk yazıyorum önemli pozisyonları yazıyorum. Ulan maçı izliyorum diyeni aliosunuz 100 değilde 50 mesajım var ona laf yapıosunuz
AtarlarAtmıyorlar ya
sakin ol kral. @Arsenal23 adam bir nokta haklı basketbol kadar aksiyon yok futbolda anlayış gösterelim bence deAkşam akşam boş yapma dellendirme beni. Bı boktan anladığın yok kupn sahibine yarancam diye burda kafana göre şey yapma MK yerinde futbol maçına ne bekliyorsun. .. bak mesajlara benden az yazan en az 5 6 kişi bulurum. Eyyamcilik yapma adaletli ol. Taç korner bunlarımi yazcaz dk yazıyorum önemli pozisyonları yazıyorum. Ulan maçı izliyorum diyeni aliosunuz 100 değilde 50 mesajım var ona laf yapıosunuz