Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Hayırlı olsun banlar milleti dolandırdığı için atılan banlar yada ödül almak için açılan 2_3 fake hesaplar3 öncede dalga geçmek için rol yapan birinin hesabıYeni yönetim olarak forumu devralmış bulunmaktayız.
Forumumuz artık daha aktif daha eğlenceli daha kazançlı hale gelecektir.
Günlük haftalık etkinlikler düzenleyeceğiz.
Forumda 7 24 yetkili olacaktır en ufak sorunda ilgileneceklerdir.
Eski yönetimin attığı tüm banlar kaldırılacaktır forum herkese açık hale gelecektir.
HERKESE İYİ FORUMLAR DİLERİZ
haydibetle iletişimsağlamaya çalıştım herhangi bir dönüş yok. birkaç forumcu arkadaşımla da görüştüm onlara da dönülmemiş. site tokata çıktı kapattı. sakın ha yatırım yapmayınHayırlı uğurlu olsun canlansın buralar artık.
Birde bu haydibetten bir sürü mağdur kişiler sizlerin bir bilgisi varsa bu konuda açıklama yapar mısınız bizlere
etkinlik katılmak için açılan çoklu hesaplar tekrardan tarafımızca banlanacaktırHayırlı olsun banlar milleti dolandırdığı için atılan banlar yada ödül almak için açılan 2_3 fake hesaplar3 öncede dalga geçmek için rol yapan birinin hesabı
dm den benle ve adminlerimiz @@Ati @@Captain ile görüşebilirsiniz. Yakında forumumuza ait tüm sosyal medya hesapları paylaşılacaktırHayırlı olsun forumun Skype adresi nedir forumdan yetkili birisine ulaşmak istenildiğinde 2 3 kişinin Skype adresi bulunmalı burda bence şeffaflık açısından
Hayırlı olsunYeni yönetim olarak forumu devralmış bulunmaktayız.
Eski yönetimin attığı tüm banlar kaldırılacaktır forum herkese açık hale gelecektir.
Hayırlı olsun hocamYeni yönetim olarak forumu devralmış bulunmaktayız.
Demirspor hoşgeldin sende tekrarHayırlı olsun hocam
Geçmiş olsun Nissbet Olarak Biz yanındayız Üyemizin -200 TL Baska Sitede Kalan Bakiyesini biz karşılamak isteriz (Depremden Dolayı). Forum Adminininize papara iletin ödemenizi yapalım daha dikkatli olun sitelerde oyun oynarkenSon 100 liram vardı onlara yatırdım oda gitti
Deprem yetmiyor bir de bu dolandırıcılar vuruyor Allah sonumuzu hayretsin
nerden baksan güzel hareket bravoGeçmiş olsun Nissbet Olarak Biz yanındayız Üyemizin -200 TL Baska Sitede Kalan Bakiyesini biz karşılamak isteriz (Depremden Dolayı). Forum Adminininize papara iletin ödemenizi yapalım daha dikkatli olun sitelerde oyun oynarken
Çok teşekkürler internetimiz olmadığından giremiyordum çok sağolun tekrardanGeçmiş olsun Nissbet Olarak Biz yanındayız Üyemizin -200 TL Baska Sitede Kalan Bakiyesini biz karşılamak isteriz (Depremden Dolayı). Forum Adminininize papara iletin ödemenizi yapalım daha dikkatli olun sitelerde oyun oynarken
Yazdım teşekkürlerİnce Düşünceniz için teşekkür ederim Üyeyle iletişime geçiyorum @NİSSBET DESTEK
Hocam admin e de yazdım bir dönüş olmadı keşke böyle bir şey yazmasaydiniz madem yerine getirmeyeceksinizGeçmiş olsun Nissbet Olarak Biz yanındayız Üyemizin -200 TL Baska Sitede Kalan Bakiyesini biz karşılamak isteriz (Depremden Dolayı). Forum Adminininize papara iletin ödemenizi yapalım daha dikkatli olun sitelerde oyun oynarken