Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
kime saplıoyuruz pc ye geçtimKuponun yeni hali
sana bol şans ozman baba haydi bybyBaşarılı olursak bu kişiler ödül alacak tek tek baktım sinerjilere
@sercio87
@demirspor
@bwdnmcrs
@pogba
hacııı ilk önce herkes buraya mahkum deil kuponunun farkındayım eve gectim yazdım yanlış yapıyosun bilgin olsun dahada hiç biyerde etkiliğine katılmam kardeşSağ ol ama katılım kapandı karar değiştirdik :/
Herkes buraya mahkum değil haklısın zorla katıl mı diyorum sanki :dhacııı ilk önce herkes buraya mahkum deil kuponunun farkındayım eve gectim yazdım yanlış yapıyosun bilgin olsun dahada hiç biyerde etkiliğine katılmam kardeş
işine bak hadi bol şans uzatma banladırma beniHerkes buraya mahkum değil haklısın zorla katıl mı diyorum sanki :d
kaç yerde etkinliklere katılıyorsun hocamhacııı ilk önce herkes buraya mahkum deil kuponunun farkındayım eve gectim yazdım yanlış yapıyosun bilgin olsun dahada hiç biyerde etkiliğine katılmam kardeş
ahahha adama bak lan asfasfsafsafa hadi abicim köyüneişine bak hadi bol şans uzatma banladırma beni![]()
uzatma zıplatırım seni bilgin olsunahahha adama bak lan asfasfsafsafa hadi abicim köyüne
hep böyle trip mi atar bu arkadaşahahha adama bak lan asfasfsafsafa hadi abicim köyüne
Valla bilmiyorum işim vardı diyor bilmem ne 1. olarak bana söylese işim var sonra katılıcam tamam derim söylemedi 2.olarak burada emek verenler var onları yok sayıyor ama bunlar anlamazhep böyle trip mi atar bu arkadaş
birader sayıyla verdiler bize sizi geniş kupon para deil şuan olay adam tam çakal belki arkadasındır bilemem o belki anlık totemde liste yaptı belki haklı olabilir sen olaya atlıyosunda olay 20 mesaj bizde adamın kuponu gelsin dagıtsın mevzusundayız olay buydu aslında neyse onun ne kimin ne oldugunu biliyorumhep böyle trip mi atar bu arkadaş
Yoksaydım başkan sıkıntı yok <3KAVGA YOK
sıkıntı yokKAVGA YOK
tam geçmişe hakim değilim kuponun tabi ama basket maçı imkansız gibiydi gelmesi basket maçına sinerji yapan az kişi kalmıştı o yüzden listeyi değiştirdi takma kafanı normal şeyler bunlarbirader sayıyla verdiler bize sizi geniş kupon para deil şuan olay adam tam çakal belki arkadasındır bilemem o belki anlık totemde liste yaptı belki haklı olabilir sen olaya atlıyosunda olay 20 mesaj bizde adamın kuponu gelsin dagıtsın mevzusundayız olay buydu aslında neyse onun ne kimin ne oldugunu biliyorum
sal gitsin bol şans ufak tefek boş işler sıkıntı yoktam geçmişe hakim değilim kuponun tabi ama basket maçı imkansız gibiydi gelmesi basket maçına sinerji yapan az kişi kalmıştı o yüzden listeyi değiştirdi takma kafanı normal şeyler bunlar