• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bwdnmcrs Çevrimdışı

bwdnmcrs

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,324
1,193
200 milyar dolar harcandı heralde en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüştür Ya :) Araplar seviyor böyle şatafat içinde şeyleri. Bide ortalama 20-25 derece sıcaklık o yönden de çok iyi
Belki onyargili bakiyodurum. Ama bu psg nin nasil finansal fairplay e takilmiyo sasiriyorum. Su petrol isi bitsede gorsek . gerci katar ile kuveyt biraz daha medeni.parayi kullanmayi biliyolar. O diger yerler bilmiyom petrol olmasa halleri ne olacak

stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,369
2,772
Belki onyargili bakiyodurum. Ama bu psg nin nasil finansal fairplay e takilmiyo sasiriyorum. Su petrol isi bitsede gorsek . gerci katar ile kuveyt biraz daha medeni.parayi kullanmayi biliyolar. O diger yerler bilmiyom petrol olmasa halleri ne olacak
Aynen hocam QATAR biraz daha o tipik Arap güldüründen farklı. Adamlar petrolün biteceğini biliyorlar onun İçin dünyanın bir çok yerinde büyük finansal anlaşmalar yaptılar . Özellikle bizim ülkemizde :)

bwdnmcrs Çevrimdışı

bwdnmcrs

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,324
1,193
Ne büyüsü ne duası bu grubda gözleri kapalı çıkar Hollanda 😂 u20 takımını koy abartmıyorum yine çıkar grubdan
Bence zorlanir hollanda bu kupada. Robben li van persie li zamanlarindan uzaklar. Hos bize 6 attilar ama yinede zorlanirlar cok ilerleyemez kupada

erkan154 Çevrimdışı

erkan154

Emektar Üye
6 Eyl 2021
2,167
584
ufak bı mıktar bıle cıksa yetecek o derece bitiğim varsa şans çekilısten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...