HacıAmca
Emektar Üye
- 19 Kas 2022
- 1,750
- 1,602
Ozaman bana para verSon şanslarını böylemi değerlendiriceksin ?
uyarısız kapatıcam bidahakine hesabını.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ozaman bana para verSon şanslarını böylemi değerlendiriceksin ?
uyarısız kapatıcam bidahakine hesabını.
1000 lira içinde yapılmazkiYa bitane Pentaltı orospu cocugu 1k için beni şikayet etmiş namussuz
Hemen anlatım canım abim1000 lira içinde yapılmazki
Nasıl dolandırdın anlat bakalım
Dayı banlanacan yavaşSimdi ona dedimki bana 1k at ben sana 1.5 k vericem buda atti ben ona ses felan atmıştım birsuru sanki Pentaltı kayıtta tutuyormuş görende 100k aticak sanicak Pentaltı hepsini ses almis sonra 1k daha aldım 1k daha adlim dedim para yükseldi borsada çekmek için 1k daha 1k daha 1k daha sonra miktarı arttird8m 5k lazim 10k lazim 150 bin tokatladim 149 k geri odedim Penaltı Pentaltı gitmis beni mahkemeye vermis
Hani 1k idiSimdi ona dedimki bana 1k at ben sana 1.5 k vericem buda atti ben ona ses felan atmıştım birsuru sanki Pentaltı kayıtta tutuyormuş görende 100k aticak sanicak Pentaltı hepsini ses almis sonra 1k daha aldım 1k daha adlim dedim para yükseldi borsada çekmek için 1k daha 1k daha 1k daha sonra miktarı arttird8m 5k lazim 10k lazim 150 bin tokatladim 149 k geri odedim Penaltı Pentaltı gitmis beni mahkemeye vermis
Yakışıklı abim beni kimse başlayamadım onlar banlasin ben bidaha scicam yeni hesa9 bu sefer yasliteyze hesabı acicam beni ordan taniyinDayı banlanacan yavaş
Yok o bana faizle vermiyor ben onu kandırıp borsada para yükseldi diyorum kriptoda o benden fazla istemiyor ben aalak gibi fazla vericem diyom aklımı benı eşekler tepsin ben çöm sagalim 149k nie geri gönderdim kafamızı sikimmmmmmHani 1k idi
Bu tefeciliğe girmiyormu onunda ceza yemesi lazım
Senin bı yazın ile tanıyoruz söylemne gerek yokYakışıklı abim beni kimse başlayamadım onlar banlasin ben bidaha scicam yeni hesa9 bu sefer yasliteyze hesabı acicam beni ordan taniyin
Yaa işte canım abimmm cansin seni çok seviyorum.Senin bı yazın ile tanıyoruz söylemne gerek yok
Yaa işteSenin bı yazın ile tanıyoruz söylemne gerek yok
Sakinim abim canım abimmm sizi çöm seviyorumBiraz sakin ol muhabbeti özledik![]()
Tamam Suat abimmm sen ne dersen oooHacı sakin ol
Mahkeme ye düşünce mecbur ödeyeceksinYok o bana faizle vermiyor ben onu kandırıp borsada para yükseldi diyorum kriptoda o benden fazla istemiyor ben aalak gibi fazla vericem diyom aklımı benı eşekler tepsin ben çöm sagalim 149k nie geri gönderdim kafamızı sikimmmmmm
Hayırlı gecelerBeyler cümleten hayırlı geceler
Hayırlı gecelerBeyler cümleten hayırlı geceler