Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Napiyoruz kralAktif roll var bundan sonra ekletirim
Kumarbaz adamın sözüne güven olmaz dostum çok takmayın böyle şeyleri derimSimdi bu tacin gondermedi mi odulu. Arkadas gondermeyeceksen gondermeyecegim de. İnsanlarin zamanini ve umutlarini neden caliyo. Ya insan kotululten nasil zevk alir anlayamiyorum.esi olucak cocugu olucak onlar ne yapsin. Yazik
La bende kumarbazimda rltama gunah isliyoruz soz veriyorum tutamiyorum ama zevk icinde yapmam . vijdanen rahatsiz oluyorum sozumu tutamayinca. İse gitmedigimi bilirim borcumu odeyemedim diyeKumarbaz adamın sözüne güven olmaz dostum çok takmayın böyle şeyleri derim
yarın yaptırırızNapiyoruz kral
O karakter meselesi işte. Ama bu bataklıkta da neden karaktersizlik yaptı sözünü tutmadı demem kimseye. Çünkü çoğu hastaLa bende kumarbazimda rltama gunah isliyoruz soz veriyorum tutamiyorum ama zevk icinde yapmam . vijdanen rahatsiz oluyorum sozumu tutamayinca. İse gitmedigimi bilirim borcumu odeyemedim diye
Tamam eyw. Parayi tekrar yatirir kaybeder. Bana sirf yalandan yapilmis gibi geliyo. NeyseO karakter meselesi işte. Ama bu bataklıkta da neden karaktersizlik yaptı sözünü tutmadı demem kimseye. Çünkü çoğu hasta
Herkes kendine yakışanı yapar adamsa gelir yapar bence kafaya takma bole cok varLa bende kumarbazimda rltama gunah isliyoruz soz veriyorum tutamiyorum ama zevk icinde yapmam . vijdanen rahatsiz oluyorum sozumu tutamayinca. İse gitmedigimi bilirim borcumu odeyemedim diye
Yalan zatenTamam oylede
Tamam eyw. Parayi tekrar yatirir kaybeder. Bana sirf yalandan yapilmis gibi geliyo. Neyse
Aç bir 10 kişi 100 dağıtım, keyfimiz yerine gelsin beHerkes kendine yakışanı yapar adamsa gelir yapar bence kafaya takma bole cok var
Senden beklioz dumenci hadiAç bir 10 kişi 100 dağıtım, keyfimiz yerine gelsin be
Abi ben ne yediğimin fotoğrafını atmıştım, istersen göndereyimSenden beklioz dumenci hadi
Bir umut hirzida bu ahaSenden beklioz dumenci hadi
Yalan makinesi bozarsin 5dkdaAbi ben ne yediğimin fotoğrafını atmıştım, istersen göndereyim
Mutlu olmak istiosan bisey bekleme ustaBir umut hirzida bu aha![]()
Kırdın.Yalan makinesi bozarsin 5dkda