L
Lucky
Guest
Payfix limit bitti o yüzden mefete kullanıyoruzmefete artı payfix dert
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Payfix limit bitti o yüzden mefete kullanıyoruzmefete artı payfix dert
750.000 TL ye yükseltip kurtarmıştım birzamanlar çok yüksekten kumar oynarkenPayfix limit bitti o yüzden mefete kullanıyoruz
tabiki sahne senin hocam@Lucky adminimde uygun görür ise 1 kişi seçerse son işlem yatirim olan rolling yaptiralim
Aleyküm selamSelam aleykum napiyorsunuz beyler
KhanzzSon islemi yatirim olan ve ilk yazan 3 kişi arasindan çekiliş ile 1 arkadaşı seçip foruma rolling yapmasi sarti ile rolling bakiyesi ekleyelim.
Bu mesaji alintilamak sarti ile
eyupkartal8021Son islemi yatirim olan ve ilk yazan 3 kişi arasindan çekiliş ile 1 arkadaşı seçip foruma rolling yapmasi sarti ile rolling bakiyesi ekleyelim.
son işlem forumdan eklenen 100 tl bakiye ama yatırım olarak geçiyor diye tahmin ediyorum çünkü kayıp bonusu aldımSon islemi yatirim olan ve ilk yazan 3 kişi arasindan çekiliş ile 1 arkadaşı seçip foruma rolling yapmasi sarti ile rolling bakiyesi ekleyelim.
forumfixSon islemi yatirim olan ve ilk yazan 3 kişi arasindan çekiliş ile 1 arkadaşı seçip foruma rolling yapmasi sarti ile rolling bakiyesi ekleyelim.
Eyvallah kral ama öyle bir yazmışsın ki ben almiyim diye görende yemek teklif ettik sanarben almiim
Ağaya beleş baskanimforumfix![]()
bol şanslar herkeseKhanzz
eyupkartal8021
rizeli535353
Ilk yazan 3 kişi.
1 asil 1 yedek secilicek. Asil üye son isleme takilir ise hak yedek üyeye geçecektir. Rolling alan arkadasin foruma rolling yapmasi zorunludur l