B
Başkan
Guest
Muzaffer sende işine bak tartışmaya girme.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Muzaffer sende işine bak tartışmaya girme.
yeter başkanıım sürekli sürekli bu arkadaş normal degil.Muzaffer sende işine bak tartışmaya girme.
Kardeşim işi olan listeciye yazar müsade ister. Ben olsam ben de çıkarırdım, kalan herkes neden her dk yazıyor? İşin varsa söyler 10-15 dk neyse müsade istersin. Listeci işini yapmış.Sen listeni adam gibi yap tm mı adam 5 dk sonra gelmis noye almiyosun kuponda sonuclanmamis henuz bulasikci sensin terbiyeli konus haksiz san haksizsin
Adam 11 dk dir yok dedi ben rol başlamadan yemek yemeye gittim kupondan 5 dk sonra geldim..ne gol gelmişti ne bişey sadec 5 dk sadece 5 dk geçmişti dk 30 da verilmiş bende dk 34 de ilk yazımı yazdım bunumu gördun ben geldikten sonra 25 yazıdan sonra goller geldi
Ya birak iste muzaffer denilen sahis hasta haksizken hakliyim diyo beceriksiz bideAdam 11 dk dir yok dedi ben rol başlamadan yemek yemeye gittim kupondan 5 dk sonra geldim..ne gol gelmişti ne bişey sadec 5 dk sadece 5 dk geçmişti dk 30 da verilmiş bende dk 34 de ilk yazımı yazdım bunumu gördun ben geldikten sonra 25 yazıdan sonra goller geldi
haklısın kardeşimYa sen varya akil hastasisin olm liste yapma sen bi daha insanlarin hakkiyla oynuyosun birak bu iq le listeyi beceremiyosun
Herkesin yemek ortamı aynı değil malesef, ben de yazmam yemekteBu yemek yemeye gidenler mesaj yazamıyormu anlamıyorum ben hem yiyorum hem yazıyorum![]()
BERKAY KONUYU KAPATICAKMISIN BENMI KAPATAYIM ? BU LISTE ISI SANA DUSMUYOR SORUN VARSA BURDA YONETICI VAR DINGONUN AHIRI DEGIL BIZ MUDAHALE EDEBILIYORUZ LISTEDE BIR SORUN YOK.Ya sen varya akil hastasisin olm liste yapma sen bi daha insanlarin hakkiyla oynuyosun birak bu iq le listeyi beceremiyosun
Berkay sana ne oluyor kardeşim neden her rollden sonra tartışma çıkarıyosunYa birak iste muzaffer denilen sahis hasta haksizken hakliyim diyo beceriksiz bide
Küfür yok dostum.Lannn ne boş yapiosun mk 5 TL için g.tunu vercn burda konusma
Belii oluyor üç kuruş için yarım saattir götünü yırttınLannn ne boş yapiosun mk 5 TL için g.tunu vercn burda konusma
Muzaffer denilen .... kisi surekli haat yapiyor cunkiBerkay sana ne oluyor kardeşim neden her rollden sonra tartışma çıkarıyosun
Çok ayıp o nasıl laf yalamak falanİyi geceler burda ödül laizmsa listeciyi yalamamiz laizmmis çünkü 1 saat takip et lisyeci almadı mı konu bitiyor rolü değil listeciyi takiplemem gerekiyormus iyi geceler size
Olum senin yaşın kaç lan bas git bidaha gelme terbiyesiz herif sanami sorucaz yazılması gerekiyor gerekmiyor.40 dkdir burda arkadas alinmaso gerekirdi listeci yapamamis ukala kisiler dalga geciyor bide yemek yiyip yazamiyomu diye kendisinden baskasini dusenmezlsr