• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klostrofobi Çevrimdışı

Klostrofobi

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,257
1,141
Sen listeni adam gibi yap tm mı adam 5 dk sonra gelmis noye almiyosun kuponda sonuclanmamis henuz bulasikci sensin terbiyeli konus haksiz san haksizsin
Kardeşim işi olan listeciye yazar müsade ister. Ben olsam ben de çıkarırdım, kalan herkes neden her dk yazıyor? İşin varsa söyler 10-15 dk neyse müsade istersin. Listeci işini yapmış.

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Ya sen varya akil hastasisin olm liste yapma sen bi daha insanlarin hakkiyla oynuyosun birak bu iq le listeyi beceremiyosun

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Adam 11 dk dir yok dedi ben rol başlamadan yemek yemeye gittim kupondan 5 dk sonra geldim..ne gol gelmişti ne bişey sadec 5 dk sadece 5 dk geçmişti dk 30 da verilmiş bende dk 34 de ilk yazımı yazdım bunumu gördun ben geldikten sonra 25 yazıdan sonra goller geldi
Ya birak iste muzaffer denilen sahis hasta haksizken hakliyim diyo beceriksiz bide

Acar13 Çevrimdışı

Acar13

Emektar Üye
1 Kas 2022
2,210
417
Bu yemek yemeye gidenler mesaj yazamıyormu anlamıyorum ben hem yiyorum hem yazıyorum 😁

B Çevrimdışı

Başkan

Guest
Ya sen varya akil hastasisin olm liste yapma sen bi daha insanlarin hakkiyla oynuyosun birak bu iq le listeyi beceremiyosun
BERKAY KONUYU KAPATICAKMISIN BENMI KAPATAYIM ? BU LISTE ISI SANA DUSMUYOR SORUN VARSA BURDA YONETICI VAR DINGONUN AHIRI DEGIL BIZ MUDAHALE EDEBILIYORUZ LISTEDE BIR SORUN YOK.

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
40 dkdir burda arkadas alinmaso gerekirdi listeci yapamamis ukala kisiler dalga geciyor bide yemek yiyip yazamiyomu diye kendisinden baskasini dusenmezlsr

pablaesscobar Çevrimdışı

pablaesscobar

Aktif Üye
2 Kas 2022
723
128
İyi geceler burda ödül laizmsa listeciyi yalamamiz laizmmis çünkü 1 saat takip et lisyeci almadı mı konu bitiyor rolü değil listeciyi takiplemem gerekiyormus iyi geceler size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...