• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pablaesscobar Çevrimdışı

pablaesscobar

Aktif Üye
2 Kas 2022
723
128
Bakın ya takibe bakın ya. İlk rolde varım 2ncisinde varım herzmn soruyorsunuz listede olmayan varim diyen diye direk çekim yapiosunuz listecinin insafına kalıyoruz 1 saat burda verip listeye giremiyoruz en acı şey elden bişeyde gelmiyor lazım olduğunda oluyor hep bunlar. Liste açıklanıyor kime yazcam kime dicme konu kapatılıyor. Neyse ne diyim.ya gerçekten olmuyor tkip etmesem valla bı kelime etmem ama.1 saat burda sinerji verip çıkmaması farklı çıkmasın caniniz sağolsun ama olduğum halde listeye alinmiosam gerçekten yazık. İyi geceler bişey demiyorum
Benmi almadım dostum listeciye sor

B Çevrimdışı

Başkan

Guest
Bakın ya takibe bakın ya. İlk rolde varım 2ncisinde varım herzmn soruyorsunuz listede olmayan varim diyen diye direk çekim yapiosunuz listecinin insafına kalıyoruz 1 saat burda verip listeye giremiyoruz en acı şey elden bişeyde gelmiyor lazım olduğunda oluyor hep bunlar. Liste açıklanıyor kime yazcam kime dicme konu kapatılıyor. Neyse ne diyim.ya gerçekten olmuyor tkip etmesem valla bı kelime etmem ama.1 saat burda sinerji verip çıkmaması farklı çıkmasın caniniz sağolsun ama olduğum halde listeye alinmiosam gerçekten yazık. İyi geceler bişey demiyorum
Dostum kendi ağzınla diyorsunki yemek yedim yazmayi unuttum bende katılabilirmiyim katılamazsın 40 dakika sonra seni listeye kim alicak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...