Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Cekilis iptal olmasi lazim liste eksikBenmi almadım dostum listeciye sor
Admain mesajlari var takip etmis 2 macida gol olmadan
16 dakika rollde yok berkay senin üstüne vazife değil kimi alıp almayacağımız kardeşim herşeye atlama rica ediyorum tamam mıAdmain mesajlari var takip etmis 2 macida gol olmadan
Benmi almadım dostum listeciye sor
kardeş sen ne bulaşık bir adamsınAdmain mesajlari var takip etmis 2 macida gol olmadan
Dostum kendi ağzınla diyorsunki yemek yedim yazmayi unuttum bende katılabilirmiyim katılamazsın 40 dakika sonra seni listeye kim alicak ?Bakın ya takibe bakın ya. İlk rolde varım 2ncisinde varım herzmn soruyorsunuz listede olmayan varim diyen diye direk çekim yapiosunuz listecinin insafına kalıyoruz 1 saat burda verip listeye giremiyoruz en acı şey elden bişeyde gelmiyor lazım olduğunda oluyor hep bunlar. Liste açıklanıyor kime yazcam kime dicme konu kapatılıyor. Neyse ne diyim.ya gerçekten olmuyor tkip etmesem valla bı kelime etmem ama.1 saat burda sinerji verip çıkmaması farklı çıkmasın caniniz sağolsun ama olduğum halde listeye alinmiosam gerçekten yazık. İyi geceler bişey demiyorum
Sen listeni adam gibi yap tm mı adam 5 dk sonra gelmis noye almiyosun kuponda sonuclanmamis henuz bulasikci sensin terbiyeli konus haksiz san haksizsinkardeş sen ne bulaşık bir adamsın
5 dakikadan uzun süre yazmayan listeden çıkarılır 11 dakika olmuş sen işine bak Berkay biz variz burda.Sen listeni adam gibi yap tm mı adam 5 dk sonra gelmis noye almiyosun kuponda sonuclanmamis henuz bulasikci sensin terbiyeli konus haksiz san haksizsin