king63
Emektar Üye
- 1 Kas 2022
- 1,659
- 638
asSelam Beyler
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
asSelam Beyler
Cansın KardeşimAyıptır mubarek adamsin amma vesselam hic affetmiyorsun olmazz caiz degildir benim abime yapilmaz...
Sana yapilan bana yapilmistir...Cansın Kardeşim
Sen benim İkigozumsun Berkay eksik olma sağolasınSana yapilan bana yapilmistir...
Sorun nedir ?@Başkan ım Dengebet sitesine yatırım ve oyun bitmiştir benim için Haberin olsun
Dostum sorununu iletmeden nasıl çözüm bulabiliriz?Unuttum artık gerek yok üstünü çizdigim şeylerin geri dönüşü olmaz bir kişi kaybettiler
Biz yardımcı olmak için burdayız bir sorun yaşadıysan soyle bakalim.Teşekkür ederim çözmenizi istesem bizzat size gelirdim
benım sorunum var bısuru yatırım yaptım hep kayıp çekim siftahım yok bi çeksem etkınlık açcam ama olmuyo beni banlatsana dengebet dengemi altüst ettiBiz yardımcı olmak için burdayız bir sorun yaşadıysan soyle bakalim.
Şans canım bu bi anda şans döner insallah çekim yaparsın.benım sorunum var bısuru yatırım yaptım hep kayıp çekim siftahım yok bi çeksem etkınlık açcam ama olmuyo beni banlatsana dengebet dengemi altüst etti![]()
kardeşim dağıtcaksın illa zorlaaArkadaşlar kupon kaybetti ama 1xbet ten bonus ile oynadığım kupon kazandı para çekme talebi verdim para payfix e düştüğü an 3 kişi için 50 şer TL çekiliş yapalım Ekli dosyayı görüntüle 2794