Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ya sormayalım mı, benden hariç 19 adam var, ödülden olucam diye kimse soramıyor, benim yaptığım mı garip ? 1 saatte ekleniyor evet, o yüzden merak ediyorum neden 2 gündür eklenmiyor acaba diye. Aktif değilsin diyorsun da, aktiflikten kastın ne ? Rolling açmamak mı ? Bu etkinlik zaten aktif üyelere yapılan, başka kimseye duyurulmayan etkinlik değil miydi ? Ne yapmam lazım başka aktif olmam için. İşteyim elimde telefon buradayım, sohbet ediyorum, katılım yapıyorum. İlla rolling mi açmak aktif olmak anlamına geliyor ?ownhead amacın ne dostum, tüm etkinlik ödemeler max 20 dk eklendi bu gec eklenecek ne zaman ekleyecegimi sanami sorucam, etkinlik harici geldigin yok dunyanin odulunu aldin bide gelmis yok eklenmedi yok su oldu yok bu oldu. Azar ışitirsin tabi formda aktifligin yok dakikada bir eklenmedi eklenmedi biz eklenince bilgi veriyoruz zaten, tüm ödüller 20 dk da eklenirken iyi 1 ödül 48 saat olunca kötü dimi...
Dostum ne zaman eklenecegini biz bilerleriz sen evet cok aktifsin gorusyoruz roll disinda sitede gormiyorum seni aktiflik nedir burayı roll açmak, etkinlik yapmak,rolleri katılmak,sponsorlardan oyun oynamak, sohbet etmek muhabbet etmek konu açmak bunlardan hangisi sende var sadece 1 tanesi oda etkinliklere katılmak ödüller eklendiğinde biz bilgi veriyoruz kimsenin sormasına gerek yok.Ya sormayalım mı, benden hariç 19 adam var, ödülden olucam diye kimse soramıyor, benim yaptığım mı garip ? 1 saatte ekleniyor evet, o yüzden merak ediyorum neden 2 gündür eklenmiyor acaba diye. Aktif değilsin diyorsun da, aktiflikten kastın ne ? Rolling açmamak mı ? Bu etkinlik zaten aktif üyelere yapılan, başka kimseye duyurulmayan etkinlik değil miydi ? Ne yapmam lazım başka aktif olmam için. İşteyim elimde telefon buradayım, sohbet ediyorum, katılım yapıyorum. İlla rolling mi açmak aktif olmak anlamına geliyor ?
Bu forum açıldığından beri sadece dengebet'ten oynuyorum, son 1 haftadır üyeyim, 1 haftadır her gün en az bir iki konuda sohbet ediyoruz, tüm şikayet konularında elimden gelen katkıyı verdim, hatta insanların unuttuğu günlerde de girdim sövdüm, kovaladım. Senin saydıkların arasında sadece rolling açmışlığım yok. Derdin sadece rolling açmamamsa direk onu söyle bana. İstiyorsunuz ki işimize gelmeyen hiç bir soru sorulmasın, köpek gibi beklenilsin. Sorunca da demediğiniz kalmıyor bunun gibi. Bravo, diğer forumlar gibi olmaya çalışıyorsan, aynı böyle devam etmen lazım.Dostum ne zaman eklenecegini biz bilerleriz sen evet cok aktifsin gorusyoruz roll disinda sitede gormiyorum seni aktiflik nedir burayı roll açmak, etkinlik yapmak,rolleri katılmak,sponsorlardan oyun oynamak, sohbet etmek muhabbet etmek konu açmak bunlardan hangisi sende var sadece 1 tanesi oda etkinliklere katılmak ödüller eklendiğinde biz bilgi veriyoruz kimsenin sormasına gerek yok.
Firmanın etkinliği olduğu için ne zaman eklerlerse o zaman eklenecek , bütün hayatını bu parayamı adadın da böyle uzun uzun yazılar yazıyorsun ? Rolling ödülleri biz firmaya ödeme yapıp ekletiyoruz hiç bi forumda 48 saatten fazla eklenen ödül görmedinmi ? Eğer beklemek istemiyorsan etkinliklere katılma bedava para alıyosunuz bide gelip bizi azarlamaya çalışıyosunBu forum açıldığından beri sadece dengebet'ten oynuyorum, son 1 haftadır üyeyim, 1 haftadır her gün en az bir iki konuda sohbet ediyoruz, tüm şikayet konularında elimden gelen katkıyı verdim, hatta insanların unuttuğu günlerde de girdim sövdüm, kovaladım. Senin saydıkların arasında sadece rolling açmışlığım yok. Derdin sadece rolling açmamamsa direk onu söyle bana. İstiyorsunuz ki işimize gelmeyen hiç bir soru sorulmasın, köpek gibi beklenilsin. Sorunca da demediğiniz kalmıyor bunun gibi. Bravo, diğer forumlar gibi olmaya çalışıyorsan, aynı böyle devam etmen lazım.
Dostum sana söyledim, her etkinlik odemelero max 20 dakikada ekleniyor, bu etkinlik gec odenecek varsa bizden fazla veren buyur git sana ödül eklenmeyecek başka formda sana mutluluklar.Bu forum açıldığından beri sadece dengebet'ten oynuyorum, son 1 haftadır üyeyim, 1 haftadır her gün en az bir iki konuda sohbet ediyoruz, tüm şikayet konularında elimden gelen katkıyı verdim, hatta insanların unuttuğu günlerde de girdim sövdüm, kovaladım. Senin saydıkların arasında sadece rolling açmışlığım yok. Derdin sadece rolling açmamamsa direk onu söyle bana. İstiyorsunuz ki işimize gelmeyen hiç bir soru sorulmasın, köpek gibi beklenilsin. Sorunca da demediğiniz kalmıyor bunun gibi. Bravo, diğer forumlar gibi olmaya çalışıyorsan, aynı böyle devam etmen lazım.
Sence bu paraya bağlamış olsaydım, bunları mı yazardım, diğer 19 arkadaş gibi "ya sormayalım şimdi ters teper ödülden oluruz" kafasında bekler miydim ?Firmanın etkinliği olduğu için ne zaman eklerlerse o zaman eklenecek , bütün hayatını bu parayamı adadın da böyle uzun uzun yazılar yazıyorsun ? Rolling ödülleri biz firmaya ödeme yapıp ekletiyoruz hiç bi forumda 48 saatten fazla eklenen ödül görmedinmi ? Eğer beklemek istemiyorsan etkinliklere katılma bedava para alıyosunuz bide gelip bizi azarlamaya çalışıyosun
bız ne korkucaz arkadasım ödülden olucaz dıye zaten bız sormadan kendısını soyledı forum sahıplerı ınsan olan anlıyor zırt pırt sormanın manası yokSence bu paraya bağlamış olsaydım, bunları mı yazardım, diğer 19 arkadaş gibi "ya sormayalım şimdi ters teper ödülden oluruz" kafasında bekler miydim ?
@Başkan Ben söyleyeceğimi söyledim, sen cevap verdin, benim için bu kadar yeterli. Biz ne zaman istersek o zaman diyorsun, bende eyvallah diyorum, üstüne söyleyecek bir şeyim yok.
Aleyküm selamSelamün aleyküm arkadaşlar
Ibana 1 tl atabilcek varmı
jestek77Dengebet k.adını ilk yazan kişiye dengebet rolling ekletiyorum arkadaşlar
Son işlem yatırım mıSuat0435
rollinglerim dünyaca meşhurdurDengebet k.adını ilk yazan kişiye dengebet rolling ekletiyorum arkadaşlar
EvetSon işlem yatırım mı