Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Sağlık olsun ben liste tutarken yine olmadı mk.Ölmeden önce liste tutarken roll kazanınca @Lucky kazananlar dengebet adlarını listeciye atsın demesini çok istiyorum çoookkk
bu serbest atış fobimizi yenemiyoruz. Cedi de cok canımızı yaktıWilbekin 2 serbest atış kaçırıyor
Kenan sipahi saçmalıyor
Yenilirsek yazık olacak
Bize delici adam lazım 2 tanebu serbest atış fobimizi yenemiyoruz. Cedi de cok canımızı yaktı
Knk futbol maçı bu basketbol değil dk başı taç korner bilgi verilmez dk 34 yazmışım 43 yazdım futbol maçı basket gibi aksiyon olmaz bunlara tolerans yapman lazım sadece bana değil. Rol var diye sicmayakmi@pablaesscobar on dakkadır yoksun neyin tatavasını yapıyosun güzel kardeşim.
Kardo bu durumu listeciye bildirmen lazımdı dimi on dakkadır yoktun çünkü.Ben nerden bilim bağırsaklarını boşaltcağını.Knk futbol maçı bu basketbol değil dk başı taç korner bilgi verilmez dk 34 yazmışım 43 yazdım futbol maçı basket gibi aksiyon olmaz bunlara tolerans yapman lazım sadece bana değil. Rol var diye sicmayakmi
Selam
nasılsınız
Tamamdır knkam benim hatam bidaha dikkat ederimKardo bu durumu listeciye bildirmen lazımdı dimi on dakkadır yoktun çünkü.Ben nerden bilim bağırsaklarını boşaltcağını.
YOK BUGUNKU ROLLINGbu neydi dünkü etkinlikmi