Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
aynenn daha ağlama bakBen bu cihana sıgmazam
Bana kalpli emoji atarmisin@DENGEBET DESTEK mesajımı beğenmişsin teşekkürler![]()
Köpeğin olsun haahahBana kalpli emoji atarmisin
Ben gülüyorum aslında,içim aglıyor ama siz görmüyosunuz jokerim benaynenn daha ağlama bakDD:d: uğraşmayalım senle
![]()
BenTürkiye maçını izleyen varmı basket
Haklısın bende sana 6 defa soru sordum. Desen ki bana hayır giremezsin kural bu birşey demem . Ama soruyorum cevap vermemen saygısızlık diyorum . Yoksa etkinliğe alıp almamana tek Laf etmedim hocamMerhaba Arkadaşlar.
1000₺ Odüllü Rolling Başlıyor.
10 Uyemize 100₺ Nakit Ödül.
Söz @@Başkan'da
Katılım Şartları.
MİNİMUM 25 MESAJ VE PROFİL RESMİ AŞŞAĞIDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
Telegram Kanalımıza katılıp
Twitter adresimizi takip edip son postu rt yapmanız. ( https://bit.ly/3fZLFot )
Maçları takip etmeniz.
TC ONAYLI HESABINIZIN OLMASI.
bu kurallara göre hareket ediyorum. Kendi kuralım yok . Kimseye tolerans göstermiyorum kimseyide tanımıyorum. Ben ayıp etmedim işimi yaptım sadece...
tamam kardeşim özür dilerim kuralları senin için esnetmedigim içinHaklısın bende sana 6 defa soru sordum. Desen ki bana hayır giremezsin kural bu birşey demem . Ama soruyorum cevap vermemen saygısızlık diyorum . Yoksa etkinliğe alıp almamana tek Laf etmedim hocam
Sen iste like senin kulun olsun@DENGEBET DESTEK mesajımı beğenmişsin teşekkürler![]()
hocam kurallara laf etmedim. Beni almamana da laf etmedim. Cevap vermemene diyorum. Neyse anlatamıyorum sanırım ben bol şanstamam kardeşim özür dilerim kuralları senin için esnetmedigim için
Bence eklemeler için heyecanlandıSen iste like senin kulun olsun![]()
Sen iste like senin kulun olsun![]()
Bana fazla yürümeyin agam kaptırırm kendimi shsjshSen iste like senin kulun olsun![]()
Daha sana 1 ay cekiliste cikma yok butun hakkini kullandinBen gülüyorum aslında,içim aglıyor ama siz görmüyosunuz jokerim ben