ÇİRKİNKRAL
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 3,974
- 1,699
Bucada dağlık alanda fetoculer mafyaların yattığı yerKırıklar neresi
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Bucada dağlık alanda fetoculer mafyaların yattığı yerKırıklar neresi
Onun durum farklı girdi çıktı değilkiPapel fazla yatırmaz ama kesin kapalıda yatıcaksın cünkü ceza 3 yıl üstü
Buca cezaevimiBucada dağlık alanda fetoculer mafyaların yattığı yer
Ağır suc bosver Şimdiden geçmiş olsun dostum elbet bir günOnun durum farklı girdi çıktı değilki
Yarı açıkta yatar bence
Ağır suç değilse
Yok degil bu ayrıBuca cezaevimi
Zordur orasıF TİPİ BURASI
Dostum elbet koğuşta büyükler mesül ilgileniyor tabi koğuştan koğuşa fark var garibanlara her zaman bakılırCezaevinde insanın psikolojisi bozulur Allah kimseyi düşürmesin.
İçerde parada yoksa yandın anasını satayım sigara 30 tl
Yemekte ayrı sorun çay parası filan
Dostum 1 bakılır 2 bakılırDostum elbet koğuşta büyükler mesül ilgileniyor tabi koğuştan koğuşa fark var garibanlara her zaman bakılır
Tam anlamadım daHerkes kendi günahı ve kendi Dogrularından sorumlu garibanı kimsesizi Birgün doyurmak farklı birşey hergün doyurmak farklı birşey inceyi kacırma nemore![]()
Aynen oyle kardeşim benim hayat bu belli olmaz saltanat içerisinde olsan bile dibi görürsün dipte olsan bile ZİRVEYE CIKARSIN Kimsenin kimseye minneti yok hele benim hiç yokAraba sürerken birine çarpar öldürürsün hapise düşersin kimin ne zaman içeri düşeceği belli olmaz
Eyvallah senselamun aleyküm merhaba beyler
Merhaba canım abim benim,bu forumda en çok seni seviyorumselamun aleyküm merhaba beyler
hahahMerhaba canım abim benim,bu forumda en çok seni seviyorum