Themaxx1
Aktif Üye
Elimizden geldiğince dağıtım yapıyorum kardeşim bakalım nasipekmek varmı![]()

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Elimizden geldiğince dağıtım yapıyorum kardeşim bakalım nasipekmek varmı![]()
takılıyorum şansın daim olsun inşallahElimizden geldiğince dağıtım yapıyorum kardeşim bakalım nasip![]()
Kazancın daim olsun.Ödeme geldi @Başkan teşekkürler
Hangi ildesinNe kadar sürede girdi çıktı yaptın hocam sen avukat 1 haftada olabilir 1 ay da diyor ona göre işleri ertelicem
Hayırlı olsunÖdeme geldi @Başkan teşekkürler
Ve Aleykum Selam kral sen HoşgeldinSelamun aleyküm hayırlı akşamlar
Suat bucada imiş İzmir’de teslim olursan 1-2-en Fazla 3 gün yatar çıkarsın karabük 2 hafta diye biliyorum@papel12 dm gel dostum ayrıntılı konusalım
Bu pisliği cekmissin sende Rabbim kimseyi karakolda nezarete düşürmesinHangi ildesin
İline bağlı
Karakola sabah 6-7 gibi teslim ol ayrıca sabaha kadar nezarette yatma
Dostum biliyorum ben papel12 kardeşimize yardımcı oluyoruz eyvallah sağolasınSuat bucada imiş İzmir’de teslim olursan 1-2-en Fazla 3 gün yatar çıkarsın karabük 2 hafta diye biliyorum
Amin 2 kez çektim ikisi de akşam 6-7 de düşmüştüm sorma karakolaBu pisliği cekmissin sende Rabbim kimseyi karakolda nezarete düşürmesin![]()
Yanlış ilde teslim olmasınDostum biliyorum ben papel12 kardeşimize yardımcı oluyoruz eyvallah sağolasın
Ben gbt den alındım cezam onaylanmıs 1 gün bedava karakolda yattık ayriyeten bir günde açıkta yattık kırıklarda lanet bir yer Rabbim düşmanımı bile düşürmesinAmin 2 kez çektim ikisi de akşam 6-7 de düşmüştüm sorma karakola
Yalanırsanızda aman gece olsun zaman geçmez nezarette
Birinde avukata küfür vardı onun ceza ödemesi varmış sabah adliyeye götürdüler ist da bıraktılar
Aynen orası oyleYanlış ilde teslim olmasın![]()
hoşbuldukVe Aleykum Selam kral sen Hoşgeldin
Kırıklar neresiBen gbt den alındım cezam onaylanmıs 1 gün bedava karakolda yattık ayriyeten bir günde açıkta yattık kırıklarda lanet bir yer Rabbim düşmanımı bile düşürmesin