berkay10
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 6,142
- 1,074
Yeter lan yeter 3 kez cikmiyorum dua mi ettin @manevra34 seni soyledim diye Penaltı ...
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ne guliyon aq salagi dram var 3 kez cikmigorum hep ayni ksiiler aliyo
Küfürlü konuşma çoluk çocukla uğraştırma beni banada kaç kere çıkmadı sesimiz çıkmadı adam olNe guliyon aq salagi dram var 3 kez cikmigorum hep ayni ksiiler aliyo
Seni tebrik ediyorum gel listede yoktun kullanıcı adını ilet sanada ekleme yapilacak sirf neden listede yokum demedigin icin @muzaffer38 ilet kullanıcı adınıGüzel kupon olmuş tebrikler kazancınıx bol olsun
nereye kacıyosun bol şans yazıp takip etsene rolü
Kankalar elektrikler kesildi onla uğraşırken kupon tuttusen nereye kayboldun
Ahımı aldın morukYeter lan yeter 3 kez cikmiyorum dua mi ettin @manevra34 seni soyledim diye Penaltı ...
Sanane lan ergenus ne gülüyosun sesin cikartma dilini keserimKüfürlü konuşma çoluk çocukla uğraştırma beni banada kaç kere çıkmadı sesimiz çıkmadı adam ol
Sağol adminim teşekkür ederim bi anda elektrikler gitti yoksa tutsa da tutmasa da tüm etkinliklerde varım hatta forumda ds aktüfim teşekkürlerSeni tebrik ediyorum gel listede yoktun kullanıcı adını ilet sanada ekleme yapilacak sirf neden listede yokum demedigin icin @muzaffer38 ilet kullanıcı adını
2022 deyiz bizim memlettede oluyorKankalar elektrikler kesildi onla uğraşırken kupon tuttu![]()
kullanıcı adın dm atSağol adminim teşekkür ederim bi anda elektrikler gitti yoksa tutsa da tutmasa da tüm etkinliklerde varım hatta forumda ds aktüfim teşekkürler