emre5353
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 1,647
- 653
Yansır yansır merak etme forumun Gediklisiyiz biztc onaysız sana bişey yansımaz be emrem

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Yansır yansır merak etme forumun Gediklisiyiz biztc onaysız sana bişey yansımaz be emrem
Mağlesef TC onaysız hiçbir etkinliğe katılamazsın dostumYansır yansır merak etme forumun Gediklisiyiz biz![]()
Nedne t.c onay yok.Yansır yansır merak etme forumun Gediklisiyiz biz![]()
Sende neyin peşindesin gedikli derken kuruluşdan beri burdayiz
Üşeniyorum vallaNedne t.c onay yok.
la bişey peşinde değilim tc onaysız katılamıyorsun etkinliklere bunu anlatmaya çalışıyorum sen gedikliyim diyosunSende neyin peşindesin gedikli derken kuruluşdan beri burdayiz
Üsenme yap etkinliklere katılamazsın.Üşeniyorum valla![]()
Nerden yapılıyor ayarlara girdik bulamadımÜsenme yap etkinliklere katılamazsın.
Baskan senle bi feney yapsak olurmuÜsenme yap etkinliklere katılamazsın.
Anlamadim.Baskan senle bi feney yapsak olurmu
Nerden yapılıyor ayarlara girdik bulamadım
Başkan sen simdi bana 50 ekletsen ben onu 100 yapma olasıgımla çekim yaparsam bakiye ile en iyi bonusu bulma olasıgım arasinda ki fark kaçtır deneyi deniyelim miAnlamadim.
Nakit ekletme yapamam, dengebet rolling yaptirayim sana.Başkan sen simdi bana 50 ekletsen ben onu 100 yapma olasıgımla çekim yaparsam bakiye ile en iyi bonusu bulma olasıgım arasinda ki fark kaçtır deneyi deniyelim mi
Çok bilgi var burda sıkıntı çıkmasın yani yanlış anlamayın size güveniyoruzda insanlik hali
Olur ustad eyv Mane10Nakit ekletme yapamam, dengebet rolling yaptirayim sana.
Sorun olmaz merak etmeyin.Çok bilgi var burda sıkıntı çıkmasın yani yanlış anlamayın size güveniyoruzda insanlik hali
EKLETIYORUMOlur ustad eyv Mane10
Bürodan dönüş bekliyorum yogunlar.Olur ustad eyv Mane10
OkeyBürodan dönüş bekliyorum yogunlar.