Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Sonrada rolling acDengebet kullacini ilet
şuan müsait degilim kardeşim yahuSonrada rolling ac![]()
Ben rencide etmeden soylemek istedim. Pis hirsizCanim abim almadim çaldım seni çok seviyorum canım abim
Bende seni sevdim abicim. Beats i de sevdim abimCanim abim almadim çaldım seni çok seviyorum canım abim
Onu sevme canım abim sadece beni sevBende seni sevdim abicim. Beats i de sevdim abim
Hani çalakAçıklama
Sevgili saygılı canim abilerim bu gün roll yapicam dedim ama maalesef operasyon başarısız geçti adamı dolandırdigimi anladı ve beni engelledi bende roll açamadım hepinizi çok seviyorum hepinizden özür diliyorum ama birini dolandirim hemen Rolling acicam hiç merak etmeyin haram parayla haram kazanicaz haramın üzerine haram katicaz hepinizi çok seviyorum Allah sizi başımızdan eksik etmesin canım aziz dostlarım
Açıklama
Sevgili saygılı canim abilerim bu gün roll yapicam dedim ama maalesef operasyon başarısız geçti adamı dolandırdigimi anladı ve beni engelledi bende roll açamadım hepinizi çok seviyorum hepinizden özür diliyorum ama birini dolandirim hemen Rolling acicam hiç merak etmeyin haram parayla haram kazanicaz haramın üzerine haram katicaz hepinizi çok seviyorum Allah sizi başımızdan eksik etmesin canım aziz dostlarım
Ya yok abim benim ya tanıdıklarım zarar vermem ben dostum tanimadiklarima veririm ywhahhhhh digidik digidik digidikkkksenin varligin yeter.tanimadigin insanlari dolandirma.cevrendekileri dolandirabilirsin . yok siagaram yok yok yemek yicem filan Yalan konusbilirsin ama tanimadiklarina bulasma.yazik. orospu gururu olsun
Ne iş yapıyorsun kardeşimYa yok abim benim ya tanıdıklarım zarar vermem ben dostum tanimadiklarima veririm ywhahhhhh digidik digidik digidikkkk
Sohbet alanı actim gelin dostlarım abilerimNe iş yapıyorsun kardeşim