Nomorebets
Vip Üye
- 6 Eyl 2021
- 10,325
- 1,536
Piyasa harbi çok durgun bu araHerkes batık durumda sanırım![]()
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Piyasa harbi çok durgun bu araHerkes batık durumda sanırım![]()
Zor ben hala tecrübe sahibi olamadımbata çıka tecrübe sahibi olabilecek miyiz acaba
O maç 2.5 alt olacakken 5 gol çıktı şansa3 gün önce reale 3 at evinde şimdi 1 gol olmasın maçta
Ekli dosyayı görüntüle 2141
Piyasa durgun değil piyasa kaybetme modunda siteler topluyorPiyasa harbi çok durgun bu ara
Bende tam tersi oluyorbata çıka tecrübe sahibi olabilecek miyiz acaba
dur bi efkar sigarası yakayımOnlarla konuşuyorum, beni duyduklarını sanıp avunuyorum öyle
Onlarla konuşuyorum ama çiceklerimi büyümeye ikna edemiyorum
Umut nerdesin, yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?Onlarla konuşuyorum, beni duyduklarını sanıp avunuyorum öyle
Onlarla konuşuyorum ama çiceklerimi büyümeye ikna edemiyorum
Ne dediği belli değil hiç duygu vrrmedidur bi efkar sigarası yakayım
00.00 klip yayinda sen onu dinle.Ne dediği belli değil hiç duygu vrrmedi
Aleykümselam Hoş geldinsa iyi akşamlar herkese
hoşbuldum eywAleykümselam Hoş geldin
Senin gibi folik asiti eksik kalmış beyni tam gelişmemişlere acıyorumAgla agla beyinsoz
kardeşim sende hoş geldin yine sinirle geldin be kral sakinSenin gibi folik asiti eksik kalmış beyni tam gelişmemişlere acıyorum
Senin gibi folik asiti eksik kalmış beyni tam gelişmemişlere acıyorum
Mesaja bakarsan kim yazmis ilk once hakaret mesajalrini da kim yazmis ustadim bi bakarmisin ben prim vermicem boyle insanalaraKim hakaret veya küfür ederse uzaklaştıracagim @berkay10 sana son uyarımı yapmıştım bidaha yapmiycagim
Son uyarı yaptın demek bana gelince yasak koymasını biliyorsun adammı kayırıyorsunuz forumda 2 gündür hakaretlerini raporladımKim hakaret veya küfür ederse uzaklaştıracagim @berkay10 sana son uyarımı yapmıştım bidaha yapmiycagim
Kardeşim sen sıkıntılımısın ? Bak tekrardan söylüyorum sana tane tane özeldende adamlık falan bişeyler yazdın ses çıkarmadım kimseyi kayırdığımız yok birbirinizi görmezden gelin konuyu kapatın eğer o hakaret ederse onu gönderirim öğlen sana 3-4-5 kere uyarı yaptım beni umursamadın devam ettinSon uyarı yaptın demek bana gelince yasak koymasını biliyorsun adammı kayırıyorsunuz forumda 2 gündür hakaretlerini raporladım