erkan154
Emektar Üye
- 6 Eyl 2021
- 2,167
- 584
vala ben uyuymadım reısNeden çok sessiz buralar
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
vala ben uyuymadım reısNeden çok sessiz buralar
❤❤Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu…
AsSelamün Aleyküm Hayırlı sabahlar
Beni engelliyon bana hakaret edeni engellemiyorsun bumu senin yönetici olarak olaya bakışın @Başkan sende buna müsade ediyorsun helal valla bak mesaj geçmişine kim başlamış sataşmaya kim hakaret etmişGönderdim 1 gün kafasını dinlesin.
Bak arkadasim ben sana aciklayayim.burasi bir forum muhabbet alani ben forum sahibine kufur etmedim. Ettiysem ben serefsizim eger etmediysem sen serefsizlik yapiyosun tamam mi bu birincisi. İkincisi artik uzatmayalim milletin canini sikmaya milletin keyfini kacirmaya hakkimiz yok. Herkes kendi yoluna baksin. Birbirimizle muhattap olmayalim.Bakın bir daha söylüyorum şeref yoksunu olunca bir forumdan başka foruma gidince o ceket değişmiyor 50 TL için forum sahibine forum yôneticilerine küfür eden yarın sizede eder dün ödül verdiniz nasıl olsa hakaretlerine göz yumarak yarın aynı hakaretler size dönerse şayet o zaman dediğime gelirsiniz @Başkan @Lucky
@Başkan bak kardeşim mesajlar orda duruyor @panda35 roling konusunda kim hakaret etmiş kim sataşmış kontrol et sen eski forumcu olarak böylemi yôneteceksin forumu hakaret eden Penaltı geleni koru kolla hakaret edilen kendini savununca onu gör bumu senin admin olarak olaylara bakışın hem burda hem konuda bu iki tane koruduğun kolladığın kişilerin hakaretlerine şimdi raporlayacam bakalım adaletin varsa aynı bakış açısıyla hakaret ettiğim için beni yasakladığınız gibi 1 günlüğüne koruyup kolladığınız kişileride görecekmisinizSana sonkez söylüyorum tekrarında kalıcı olarak kapatılacak hesabin.
Ben kufuru hak edene ederim. Cezam ne isede cekerim boyle laf cambazligi yapmana gerek yok. Tatsizlik uzamasin artikBakın bir daha söylüyorum şeref yoksunu olunca bir forumdan başka foruma gidince o ceket değişmiyor 50 TL için forum sahibine forum yôneticilerine küfür eden yarın sizede eder dün ödül verdiniz nasıl olsa hakaretlerine göz yumarak yarın aynı hakaretler size dönerse şayet o zaman dediğime gelirsiniz @Başkan @Lucky
Ben islem yaptim gece acikti
Bak arkadasim ben sana aciklayayim.burasi bir forum muhabbet alani ben forum sahibine kufur etmedim. Ettiysem ben serefsizim eger etmediysem sen serefsizlik yapiyosun tamam mi bu birincisi. İkincisi artik uzatmayalim milletin canini sikmaya milletin keyfini kacirmaya hakkimiz yok. Herkes kendi yoluna baksin. Birbirimizle muhattap olmayalimBen s
Sen şerefli olsan zaten biraz utanman sıkılman arlanman olsa yöneticisine foruma küfrettiğini kabul edersin ama şerefli insan kabul eder hatasınıBak arkadasim ben sana aciklayayim.burasi bir forum muhabbet alani ben forum sahibine kufur etmedim. Ettiysem ben serefsizim eger etmediysem sen serefsizlik yapiyosun tamam mi bu birincisi. İkincisi artik uzatmayalim milletin canini sikmaya milletin keyfini kacirmaya hakkimiz yok. Herkes kendi yoluna baksin. Birbirimizle muhattap olmayalim.