karizma4424
Emektar Üye
- 2 Kas 2022
- 4,638
- 1,493
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
tamam bundan sonra sana yaptırıcamBana eklet ne olur ya yatırım var dünde dedim kaç gündür bekliyorum hergün yatırım yapıyorum aga
@Lucky
Kullanıcı adım: myokda
Dur heyecanlandim
tamam bundan sonra sana yaptırıcam
2 kişi peş peşe yapsa olmuyormu dün galiba birkaç kişiye eklenmişti yanlış bilmiyorsam ilk o yapar sonra bentamam bundan sonra sana yaptırıcam
Forumda etkinlik açanlara öncelik veriyoruz dostum sanırım senin etkinliğin varmı denk gelmedimTamam aga ya 3 gündür bekliyorum
Açacam bende kanka sen eklet hele söz aklımda sürekli ama şansım gelmiyorForumda etkinlik açanlara öncelik veriyoruz dostum sanırım senin etkinliğin varmı denk gelmedim
Mağlesef dostum etkinlik açanlara öncelik veriyoruz adamlar etkinlik yapıp çekilişle para dağıtıyorlar onlara vermeyip etkinlik yapmayanlara verirsek sence hak olurmu?Açacam bende kanka sen eklet hele söz aklımda sürekli ama şansım gelmiyor
Tamam onlardan sonra olsunMağlesef dostum etkinlik açanlara öncelik veriyoruz adamlar etkinlik yapıp çekilişle para dağıtıyorlar onlara vermeyip etkinlik yapmayanlara verirsek sence hak olurmu?
yanlıslıkla kapattı diger rol bitti onu kapatacaktıters totem