Nezaman olur acabaBu saatte maalesef olmaz büro mesaide değil şuanda.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Nezaman olur acabaBu saatte maalesef olmaz büro mesaide değil şuanda.
Yarın akşam.Nezaman olur acaba
Kullanıcı adı bıraksam eklenirmiYarın akşam.
Yarın akşam 9 veya 10 gibi başlasam çünkü işte oluyorum bu yuzdenYarın akşam.
Yarın akşam iletirsin.Kullanıcı adı bıraksam eklenirmi
Sizemi iletiyimYarın akşam iletirsin.
Yarın akşam müsait olduğunda ulaş bana..Sizemi iletiyim
Yok başkan 2 kişiye söz verdik kimseye söz verme ben ayarlayacağım yarın 3gündür bekletiyorum arkadaşları.Yarın akşam iletirsin.
İşte oluyorum saat akşam saatlerinde 9veya 10 gibi musatimYarın akşam müsait olduğunda ulaş bana..
Bende üçüncü kişi olsam olmazmi çok hatri sayılır yatırımlarim var bu firmayaYok başkan 2 kişiye söz verdik kimseye söz verme ben ayarlayacağım yarın 3gündür bekletiyorum arkadaşları.
Olur dostum problem yokBende üçüncü kişi olsam olmazmi çok hatri sayılır yatırımlarim var bu firmaya
Kullanıcı adı barrealOlur dostum problem yok
Rolling zamanı geldiginde burda aktif olursan ayarlarız burda olmazsa yapıcak birşey yok dostumKullanıcı adı barreal
9veya 10 gibi musaitim akşam saatlerinde
Hangi saatler oluyor rollingRolling zamanı geldiginde burda aktif olursan ayarlarız burda olmazsa yapıcak birşey yok dostum
Akşam 6dan sonraHangi saatler oluyor rolling
İnşallah zamanım olurda kaçırmam rolling saatini ama yinede kullanıcı adı bırakıyorum belki şans gülerAkşam 6dan sonra
Hayırlı geceler herkeseCümleten hayırlı geceler beyler
Burası kimseyi kırmaz kıral başkan adamın dibidir sen olabildikçe aktif ol emin ol kazanacaksın roll bitmez buradaİnşallah zamanım olurda kaçırmam rolling saatini ama yinede kullanıcı adı bırakıyorum belki şans güler
Kullanıcı adı barreal