• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Carkdan 10 freebeti kupona vur 95 versin 100 yapicam diye cyber da kaybet nalet olsun.....

alerscia8885530 Çevrimiçi

alerscia8885530

Emektar Üye
30 Eki 2022
2,536
725
Herkese selamın aleyküm 2 saate bi roll bekliyoruz Başkan bizler hazırız gerçekten bu forum kadar para dağıtan forum ben ilk defa gördüm diyebilirim kıymetini bilmeliyiz hiçbir forum böylr para dağıtmaz arkadaş böyle güzel etkinlikler için teşekkür ediyorum başkan ve luckye
@Başkan
@Lucky

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Herkese selamın aleyküm 2 saate bi roll bekliyoruz Başkan bizler hazırız gerçekten bu forum kadar para dağıtan forum ben ilk defa gördüm diyebilirim kıymetini bilmeliyiz hiçbir forum böylr para dağıtmaz arkadaş böyle güzel etkinlikler için teşekkür ediyorum başkan ve luckye
@Başkan
@Lucky
Dostum hep bizden beklemeyin sizde Roll açabilirsiniz.

alerscia8885530

Emektar Üye
30 Eki 2022
2,536
725
Dostum hep bizden beklemeyin sizde Roll açabilirsiniz.
Adama maç verdik güzel oran iyi para tutturdu anlaşmıştık maçlar sürekli tutacak yarı yarıya yapalım tamam dedi şimdi yollamıyor parayı çekti gitti maç vereyim kasa yapalım devam dedim onuda kabul etmedi şuan maçlar tutmuş eğer oynasaydı 3 k olurdu parası ben ne yapayım sözünde durmuyor insanlar rolde yapardım olsaydı burada hemen

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Adama maç verdik güzel oran iyi para tutturdu anlaşmıştık maçlar sürekli tutacak yarı yarıya yapalım tamam dedi şimdi yollamıyor parayı çekti gitti maç vereyim kasa yapalım devam dedim onuda kabul etmedi şuan maçlar tutmuş eğer oynasaydı 3 k olurdu parası ben ne yapayım sözünde durmuyor insanlar rolde yapardım olsaydı burada hemen
Dediğinden bişey anlamadım ama forum içi para alışverişi üyelerin sorumluluğundadır ve YASAKTIR.

alerscia8885530

Emektar Üye
30 Eki 2022
2,536
725
Dediğinden bişey anlamadım ama forum içi para alışverişi üyelerin sorumluluğundadır ve YASAKTIR.
Forumda değil twitterda maç verdim bir arkadaşa büyük para tuttu anlaştık tutarsa yarı yarıya tamam dedi sonradan döndü hakkımı atmadı sözünden maç vereyim devam edelim dedi onuda kabul etmedi oynasaydı kısacası 3 k görüyordu şuan hepsi tutmuş burda para alışverişi yapmam lucky sadece anlattım ama rolling yapacam sözüm olsun kardeşim😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...