king63
Emektar Üye
- 1 Kas 2022
- 1,659
- 638
ne dicek ÇNe dedin ekledi
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
ne dicek ÇNe dedin ekledi
Bonus talep et şimdi daha almadım ama bu şekilde çok aldım veriyor kupon sonuckabsin akacamNe dedin ekledi
Bana eklemediEkliyor
Na kedarBana eklemedi
Ben açıcam ama kasa yapmam gerek biraz garantiye almak için sonra 150 veya 200 tl ile yapacağım ama şuan yapamıyorumDengede 25 kişide 150 tl var 1kişi bile roll açmamış![]()
ben beceriksizim çeksem direk dağıtım yapacaktımDengede 25 kişide 150 tl var 1kişi bile roll açmamış![]()
Birine istersen yollarsın kanka 100 tl roll yapar çekebilirsen eğerben beceriksizim çeksem direk dağıtım yapacaktım
Kayıp bonusu ile açabilirim ama eklenmediDengede 25 kişide 150 tl var 1kişi bile roll açmamış![]()
25 kişiye 150 tl verdik daha neyin 100üBirine istersen yollarsın kanka 100 tl roll yapar çekebilirsen eğer
bakıyeler siteye eklendi direkBirine istersen yollarsın kanka 100 tl roll yapar çekebilirsen eğer
Arkadaş Kendi oyun tarzım iyi değil deyince rolü birine devret dedim 100 tl at senin yerine o yapsın dedim ama doğru diyorsun biri yapabilir herkes kazandı kanka25 kişiye 150 tl verdik daha neyin 100ü![]()
Bol şanşlarbakıyeler siteye eklendi direk
dk 40 gol yok. olursa çekersem sana atarım roll içinBol şanşlar
biri aldım demişti sankiKayıp bonusu alamıyoruz arkadaşlar