Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Yahu kardesim listeyi yap sen kimseye bakma itiraz olursa tekrar kontrol edersin yine yoksa ustune basa basa "yoksun" dersin hic listecilik yapmadin miAdmin dedi
Valla brn 1 tanr bile ödül almadım adamlar 500 yakına para aldılar2.adim Sony geldim bende kapandı dedi itiraz etmedim sürekli etkinlik oluyor kral burda
Valla brn 1 tanr bile ödül almadım adamlar 500 yakına para aldılar
Yaptim yapiyorumda ama bak mesela biri diyirki yalancı nasıl edeyim yaniYahu kardesim listeyi yap sen kimseye bakma itiraz olursa tekrar kontrol edersin yine yoksa ustune basa basa "yoksun" dersin hic listecilik yapmadin mi
Bende almadim daha hiç kanka dün akşam 2 kupon takip ettim çıkmadı meselaValla brn 1 tanr bile ödül almadım adamlar 500 yakına para aldılar
Oyle konuşanlara aldirma her yer çirkef doluYaptim yapiyorumda ama bak mesela biri diyirki yalancı nasıl edeyim yani
Hocam takma kafana ilk kuponda kapandiysa kapandı olay bitti ben 2.kuoonda geldim sordum köşeme çekilip tskip ettim efendice.Sen işini yaptin sıkıntı yokYaptim yapiyorumda ama bak mesela biri diyirki yalancı nasıl edeyim yani
1 kuruş almadımBen 4k aldım toplam
Şimdi seni kontrol edicem var misin diye bi djValla brn 1 tanr bile ödül almadım adamlar 500 yakına para aldılar
1 kuruş almadım) gece forumda mi yattin