Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Hayatı yalan onunn hayatı işi gücü burda milletin üstünden prim yapmak cakalin teki önemseme@Eddy bu @Nomorebets olacak sahıs bıletten kazandıgım 2200 tl göz dikip
hergun sıgara parası ıcın dıllendırdıgımı + 15 kere bana para attıgını daha aklıma gelmıyor o kadar yalancı herıfkı hıc bır seyı ıspatlayamayıp hayla havlıyor
sınek gıbı mıgde bulandırıyor kral baska bı acıklaması yok adam durduk yere bulastı ettı cevabını veremeycegım hıc bır sey olamadı ama kendınce hayal kurdugu seylerı ıspatlıyamadı karı gıbı kıvırıyor ne yıyıp ne ıcıyorsa bı ben yasayamıyorum boyle ınsanların kafasını neyseee dahada karektersızlere muhattap olmaya degmezHayatı yalan onunn hayatı işi gücü burda milletin üstünden prim yapmak cakalin teki önemseme
sımdı oyle yaptım en ıyısı buAranızdaki Özel konuları foruma yansıtmayın
Birbirinizi yoksayın bizahmet
Berkayin kime destek verdiği belli değil ortaya konuşup kızıştıriyorKonu kapansın
Berkay milleti gaza getirme
Yani şimdi kötümü ?Cok aşşalik insan var kardeş forumun tadini kaciran icimden gelmiyo.Eski forum iyidi
Çatla patlakıskandımmmmmm
Sorma ya son adım yaktılar 8k yıkadınlar 1 golu attı bıttı mac oyle bızımı buldunuzzzzzzz lannnnnnnnnn
vala ya gıttı 8 kSorma ya son adım yaktılar 8k yı