muzaffer38
FixListeci
hoş geldin fight club aHayırlı akşamlar agalar
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
hoş geldin fight club aHayırlı akşamlar agalar
Ayıranı ben döverim hep medeni medeni nereye kadar mkhoş geldin fight club a
la sanane ıster yaparım cekım ıster yapmam sanane sana gıren cıkan ne at kafası senı beynın almıyormu mıllete anca ıftıra atarsın sonra gelıp mal mal konusursun forumdan gecınıyon daha gelmıssın burda mıllete laf yapıyonEminimki,çekim yapıp cebinde parası olmasa konuşma tarzı çok farklı olurdu.yarın zaten züğürt
Bu bir Öneri üzerinde revize edilebilir Ya da başka alternatif fikirler olabilir. Millet kaçmaz gene karlarını alacaklar da zaten sömürgeci tayfa bi zahmet kaçsınOrdan çevrimi yapıp çekiyor zaten millet
Aşırı sıkı şartlar getirirsen millet kaçar
Emin ol bir sürü kişi vardırAma harbiden yatırım yapmadan sırf erkinlikle 17k çeken adamın etkinlik yapmaması ilginç
Dostum forum aktiflikten kazanırBu bir Öneri üzerinde revize edilebilir Ya da başka alternatif fikirler olabilir. Millet kaçmaz gene karlarını alacaklar da zaten sömürgeci tayfa bi zahmet kaçsın
Bu bayağı dikkat çeken bir olayEmin ol bir sürü kişi vardır
Ya hocam 10 etkinlik kazanıp 2 etkinlik açmayan da belli olur anında biz demiyoruz ki sürekli açsınbunu takibi kolay degil be kardeşim
Bak yukarıda yazıp durmuşEmin ol bir sürü kişi vardır
Dostum bu işi yaptım daha önce. Benim verdiğim fikirler zaten aktiflik üzerine .Dostum forum aktiflikten kazanır
Forum aktif olacakki sponsor gelsin
Aktif olan forumun dağıttığı ödüller bir süre sonra tırı vırıd
lan 1 tane para attın bana oda kendın attın ben senden ıstemedım etmedım geldın kendın attın sıgara alırsın dıyeBak yukarıda yazıp durmuş
Demekki alınmış
Haksız olduğunu bildiği için saldırı yapıyor
Sana yemin edebilirim
Hesabına girip baksın
Tarafımdan ona en az 15 ödül atılmıştır![]()
Yok knk admjnin dedigine bakma etkinlik lerden az cektim hep 500 yatirim yaptim 2 kere filan oyle cektim admin yanlis biliyoSöylesin. Eklenen 5 etkinlik nakitinden 1 çekim o da 140 lira![]()
Knk o agit rahatsiz bak onla tartisma cahil olan 1 tane para attın bana oda kendın attın ben senden ıstemedım etmedım geldın kendın attın sıgara alırsın dıye
forumda 1 tane etkınlık actın oda bıze denk geldı ne alınacam ne edıcem mıllete ıftıra atıpta boyle karı gıbı kıvırma
Öncelikle tek etkinlik burdamı yapılıyorlan 1 tane para attın bana oda kendın attın ben senden ıstemedım etmedım geldın kendın attın sıgara alırsın dıye
forumda 1 tane etkınlık actın oda bıze denk geldı ne alınacam ne edıcem mıllete ıftıra atıpta boyle karı gıbı kıvırma