• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muzaffer38 Çevrimdışı

muzaffer38

FixListeci
30 Eki 2022
6,609
4,140
Forumfix<3
Adminim güzel bir güncelleme gelecek gibi hissediyorum bu etkinliklere. Mesela şöyle birşey yapabilir misiniz ? Roll kazancı dengebet e ekleniyor Ya orada ne kadar çekim yaparsa üye yarısını dağıtım ya da zorunlu roll açsa. Hem forum daha aktif olur hem sürekli bir etkileşim olur
bunu takibi kolay degil be kardeşim

Nomorebets Çevrimdışı

Nomorebets

Vip Üye
6 Eyl 2021
10,325
1,536
bunu takibi kolay degil be kardeşim
Etkinlik kazanan adamın ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ama güzel çekimde varsa ufakta etkinlik yapabilir
Mesela Erkan hergün burda sigaram yok diye sigara parası dillendiren 2.2 bilet erkinliğinden kazanıp ufakta etkinlik yapmaması da ilginç mesela
Çekim yapamadı ise ayrı
Mesela manevra tüm etkinlikler de vardır forumlarda daha 1 tane etkinliği ne rastlanmamıştır 😀

muzaffer38 Çevrimdışı

muzaffer38

FixListeci
30 Eki 2022
6,609
4,140
Forumfix<3
Etkinlik kazanan adamın ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ama güzel çekimde varsa ufakta etkinlik yapabilir
Mesela Erkan hergün burda sigaram yok diye sigara parası dillendiren 2.2 bilet erkinliğinden kazanıp ufakta etkinlik yapmaması da ilginç mesela
Çekim yapamadı ise ayrı
Mesela manevra tüm etkinlikler de vardır forumlarda daha 1 tane etkinliği ne rastlanmamıştır 😀
sigara içen adam krizleri tutar kanka ama dilenci felan demeyelim insanlık hali bazen cebimizde yol paramız olmuyo kumarcı adamlarız

saygılar

sevgiler.

muzaffer38 Çevrimdışı

muzaffer38

FixListeci
30 Eki 2022
6,609
4,140
Forumfix<3
Erkan hergün burda sigaram yok diye sigara parası dillendiren

YUKARDAKİNİ YAZDIN . PARA DİLENENE DİLENCİ DENİR BENİM BİLDİGİM SEN NASIL İFADE EDİYOSUN @Nomorebets

erkan154 Çevrimdışı

erkan154

Emektar Üye
6 Eyl 2021
2,167
584
Çekim yapamadı ise ayrı
ne dıyon lan sen kımseden ben para ıstemedım geldın kendın soyledın ıftıra atma gelıpte yok hergun sıgara parası vs ıstemısım yok bılmem ne banaa sanane lan parada benım etkınlıkte benım

sende forum ıcın alaydın bılet katkı yapaydınn sende cekılıste cıkaydınn

Nomorebets Çevrimdışı

Nomorebets

Vip Üye
6 Eyl 2021
10,325
1,536
Erkan hergün burda sigaram yok diye sigara parası dillendiren

YUKARDAKİNİ YAZDIN . PARA DİLENENE DİLENCİ DENİR BENİM BİLDİGİM SEN NASIL İFADE EDİYOSUN @Nomorebets
Mezuniyet derecen ne ilkokulmu
Orda yazdığım konularda sigarasız olduğunu dillendirmek
Para istedi veya dilencelik nerde yazıyor
Dillendirmek kelimesinin anlamını bilmiyorsan bari sözlükten bak veya google den bak

erkan154 Çevrimdışı

erkan154

Emektar Üye
6 Eyl 2021
2,167
584
erkan reis sakin ol gerek y ok
abı ona gıren cıkanmı var bılet etkınlık param benım param 1 kere sıgara parası attı dıye kendısı soyledı bırde kendısı attı ben ıstemedım bıle gelmıs sımdı 2200 tl rakamına kadar yazıyorrr ıster dagıtırım ıster dagıtmam kendısıde katılsaydı o zaman bılet etkınlıgıne ona gıren cıkan ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...