stevehalil
Emektar Üye
- 3 Kas 2022
- 6,369
- 2,772
Zaten haybeyeden gelmiş para sana 10 etkinlik kazanıyorsan 2 sinde de aç dağıtım yap . Günde 10 kişi rol açsa 3 ü tutar şu forumda nasiplenmeyen kalmaz
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
buradan kazanılan paraların hayra gittiği çok nadirdir % 2 belkide. Söylediklerinde haklısınYav dostum çoğu kişi böyle forumlar da kumar parası İçin takılıyor. bilsem ki etkinlikten kazandığı para hayra gidiyor gram laf etmem . Ama 20 ödül üst üste kazanıp kazandığı parayı kumarda kaybedip 1 etkinlik açmayan adamlarla dolu.
Maalesef öyleburadan kazanılan paraların hayra gittiği çok nadirdir % 2 belkide. Söylediklerinde haklısın
en azından bu tipster arkadaş kupon paylaşımı yapsa bizde oynayıp yararlansak biz 100 ü 200 yapamıyoruz yav17 k alıp hiç dağıtım yapmamak ayıp
@muzaffer38buradan kazanılan paraların hayra gittiği çok nadirdir % 2 belkide. Söylediklerinde haklısın
efendim demirim ?
Dm pls.efendim demirim ?
Aleyküm selam kardeşimSelamun aleykum dostlar
hoş geldin kral geç şöyle köşeye yorulmuşsundur biz çok önceden geldikUlan yine çekemedik dengebeti. 1.40dan da yatıyoruz
Olum 17k cekmedim he ceksemde yapmak kendi bilecegim iş ayip olan bisey yok burda herkesin islemleri ortaya acilsin 10k bilet alan adamlara diyin onu ayip yatakta olur.17 k alıp hiç dağıtım yapmamak ayıp
Ne yani @Polat yalan mı söylüyor diyorsun 17k çekmedim derkenOlum 17k cekmedim he ceksemde yapmak kendi bilecegim iş ayip olan bisey yok burda herkesin islemleri ortaya acilsin 10k bilet alan adamlara diyin onu ayip yatakta olur.
Adminim güzel bir güncelleme gelecek gibi hissediyorum bu etkinliklere. Mesela şöyle birşey yapabilir misiniz ? Roll kazancı dengebet e ekleniyor Ya orada ne kadar çekim yaparsa üye yarısını dağıtım ya da zorunlu roll açsa. Hem forum daha aktif olur hem sürekli bir etkileşim olurHerkesin işlemlerini söyleyemem gerekli olduğu zaman söylerim hep etkinlikten çekimlerin var bir adet sitede etkinliğin yok.
Ordan çevrimi yapıp çekiyor zaten milletAdminim güzel bir güncelleme gelecek gibi hissediyorum bu etkinliklere. Mesela şöyle birşey yapabilir misiniz ? Roll kazancı dengebet e ekleniyor Ya orada ne kadar çekim yaparsa üye yarısını dağıtım ya da zorunlu roll açsa. Hem forum daha aktif olur hem sürekli bir etkileşim olur