• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,369
2,772
Zaten haybeyeden gelmiş para sana 10 etkinlik kazanıyorsan 2 sinde de aç dağıtım yap . Günde 10 kişi rol açsa 3 ü tutar şu forumda nasiplenmeyen kalmaz

muzaffer38 Çevrimdışı

muzaffer38

FixListeci
30 Eki 2022
6,609
4,140
Forumfix<3
Yav dostum çoğu kişi böyle forumlar da kumar parası İçin takılıyor. bilsem ki etkinlikten kazandığı para hayra gidiyor gram laf etmem . Ama 20 ödül üst üste kazanıp kazandığı parayı kumarda kaybedip 1 etkinlik açmayan adamlarla dolu.
buradan kazanılan paraların hayra gittiği çok nadirdir % 2 belkide. Söylediklerinde haklısın

stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,369
2,772
Herkesin işlemlerini söyleyemem gerekli olduğu zaman söylerim hep etkinlikten çekimlerin var bir adet sitede etkinliğin yok.
Adminim güzel bir güncelleme gelecek gibi hissediyorum bu etkinliklere. Mesela şöyle birşey yapabilir misiniz ? Roll kazancı dengebet e ekleniyor Ya orada ne kadar çekim yaparsa üye yarısını dağıtım ya da zorunlu roll açsa. Hem forum daha aktif olur hem sürekli bir etkileşim olur

Nomorebets Çevrimdışı

Nomorebets

Vip Üye
6 Eyl 2021
10,325
1,536
Adminim güzel bir güncelleme gelecek gibi hissediyorum bu etkinliklere. Mesela şöyle birşey yapabilir misiniz ? Roll kazancı dengebet e ekleniyor Ya orada ne kadar çekim yaparsa üye yarısını dağıtım ya da zorunlu roll açsa. Hem forum daha aktif olur hem sürekli bir etkileşim olur
Ordan çevrimi yapıp çekiyor zaten millet
Aşırı sıkı şartlar getirirsen millet kaçar

Nomorebets Çevrimdışı

Nomorebets

Vip Üye
6 Eyl 2021
10,325
1,536
Ama harbiden yatırım yapmadan sırf erkinlikle 17k çeken adamın etkinlik yapmaması ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...