Nomorebets
Vip Üye
- 6 Eyl 2021
- 10,325
- 1,536
Onwin hangi oyunda idi unuttum eklenmiş
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Büro seni etkinlik dışı bırakmış sadece etkinliklerden 17.000k çekimin var yatırımın yok bu seferlikte eklettik bidaha ekletmeyiz.Siz geleli kac gun oldu hocam anlamadim ne 17si ben aylik bile o kadar cekmedim
Tm.ekletmeyin kasimda 7 k toplam cekim 2k kendim yatirimisim nasil oluyo 17k anlamadim eyvBüro seni etkinlik dışı bırakmış sadece etkinliklerden 17.000k çekimin var yatırımın yok bu seferlikte eklettik bidaha ekletmeyiz.
Oha@berkay10 Bizim ekledigimiz paralarla 17.000 TL Para çekmissin 1 tane etkinligin yok kusura bakma dostum böyle giderse etkinliklerden faydalanmicaksın.
Ne güzel iş valla @muzaffer38 adam 17k çekmiş ya la@berkay10 neden günlerdir ortada olmadıgın belli oldu kral
bende 100 lirayı nasıl 1 tur çevirir çekebilirim diye uğraşıyorumNe güzel iş valla @muzaffer38 adam 17k çekmiş ya la![]()
Buranın eşeği biziz demekTm.ekletmeyin kasimda 7 k toplam cekim 2k kendim yatirimisim nasil oluyo 17k anlamadim eyv
o nasıl bir laf estrafurllahBuranın eşeği biziz demek![]()
Yav dostum çoğu kişi böyle forumlar da kumar parası İçin takılıyor. bilsem ki etkinlikten kazandığı para hayra gidiyor gram laf etmem . Ama 20 ödül üst üste kazanıp kazandığı parayı kumarda kaybedip 1 etkinlik açmayan adamlarla dolu.o nasıl bir laf estrafurllah
La yok ne 17 si bi 4 bi 2.5 ufak tefekle 7.5 filan aylik odaNe güzel iş valla @muzaffer38 adam 17k çekmiş ya la![]()
Niye 2k sen versene 2k bana yatirim ver bakimNe güzel iş valla @muzaffer38 adam 17k çekmiş ya la![]()