• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmndmnlr Çevrimdışı

osmndmnlr

Aktif Üye
31 Eki 2022
744
170
ben çekilişte çıkmayan birisine göndermek istiyorum 50 tl ama gerçekten çıkmayan birisi varsa yazsın

B Çevrimdışı

Başkan

Guest
Değerli üyeler bir üye bir günde 10 tane ödül kazanabilir müsade etmek zorunda değil her etkinlik farklı bir etkinlik her etkinliğe katılıp kazanç sağlayabilir tabi kazançları kendi aranızda paylaşsanız daha guzel olur ancak buna bizim yapabilecegimiz bir müdahale bulunmuyor etkinligi kazanan @Lucky Diyelim biz buna yarısını şuna gonder diyemeyiz o onun inisiyatifine kalmış bir durum paylaşmak güzeldir...

Çok etkinliklerimiz olucak şans sizlerede gülecek.

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Kardes vermek zorunda değilsin 1
Forum geçim kapısı değil 2
Burda dağıtılandan sponsora yatirirsan forum kazanır 3
Paylaşmayan foruma katkısı olmayan zamanla gider 4
Yanlışmı
@Lucky
Beyler yarından itibaren 1tane büro belirleyeceğiz ödülü oraya yatırmayan arkadaşları birdaha listeye almayacağız :) Sponsorlarımızdan oynayın sorun yaşarsanız gelin çözelim 3-4 günde ne kadar dağıttık hatırlamıyorum.

Biz dağıtmaktan memnunuz ama sizinde bize yardımcı olmanız lazımki sistem yürüsün

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
Değerli üyeler bir üye bir günde 10 tane ödül kazanabilir müsade etmek zorunda değil her etkinlik farklı bir etkinlik her etkinliğe katılıp kazanç sağlayabilir tabi kazançları kendi aranızda paylaşsanız daha guzel olur ancak buna bizim yapabilecegimiz bir müdahale bulunmuyor etkinligi kazanan @Lucky Diyelim biz buna yarısını şuna gonder diyemeyiz o onun inisiyatifine kalmış bir durum paylaşmak güzeldir...

Çok etkinliklerimiz olucak şans sizlerede gülecek.
Başkanım sen harikasın işte bu herkesin duyarlı olması gerek paylaşmak güzeldir

Arsenal23 Çevrimdışı

Arsenal23

Emektar Üye
1 Kas 2022
6,226
896
Beyler yarından itibaren 1tane büro belirleyeceğiz ödülü oraya yatırmayan arkadaşları birdaha listeye almayacağız :) Sponsorlarımızdan oynayın sorun yaşarsanız gelin çözelim 3-4 günde ne kadar dağıttık hatırlamıyorum.

Biz dağıtmaktan memnunuz ama sizinde bize yardımcı olmanız lazımki sistem yürüsün
İşte bu kimse gelip demesin ben öğrenciyim ben hastayım zordayim burası.iskur değil sponsora at herkes kazansin

Rebrw Çevrimdışı

Rebrw

Aktif Üye
15 Eyl 2021
1,238
179

Haaa işte beklenen karar geldduiu. Hadi bakalım. İşte bu karar bekleniyordu. Teşekkürler adminim

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
İşte bu kimse gelip demesin ben öğrenciyim ben hastayım zordayim burası.iskur değil sponsora at herkes kazansin
Sponsorların bizle devam etmesi için para kazanmaları gerekiyor , sponsorlar bizle devam etsinki bizde size dağıtalım sistem bu aslında ama burdan ödül alıp xxx sitesine yatırırsanız 2kez geldiginizde böyle bi etkinlik bulamazsınız :)

Different Çevrimiçi

Different

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,224
268

Çekimi hangi sponsordan bekliyosunuz dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...