muzaffer38
FixListeci
kim abi anlamadım ?Bence aynı kişilerde neyse
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
kim abi anlamadım ?Bence aynı kişilerde neyse
Nasıl yanıi?Bence aynı kişilerde neyse
yanılıyorsun neden öyle birşey yapalım zamanla bu yargını çurutecegızBence aynı kişilerde neyse
Bilmeden yorum yapmayalım emin olmadan.Bence aynı kişilerde neyse
olay neki biz neyi kaçırdık acaba ?yanılıyorsun neden öyle birşey yapalım zamanla bu yargını çurutecegız![]()
Arkadaşın demek istedigi yönetim aynı yönetim form satılmadı demek istemişolay neki biz neyi kaçırdık acaba ?
neden böyle bişey yapsınki başkanım zor durumdaydı sattı gelen yönetim de söz verdi ayın 1i ne kadar sorunları halledicek kaldıgımız yerden devam edicez. Dimi polat hocam yanlış mıyım ?Arkadaşın demek istedigi yönetim aynı yönetim form satılmadı demek istemiş
Aynen bize ödeme yapmıyor diye böyle birşey yaoti zatenneden böyle bişey yapsınki başkanım zor durumdaydı sattı gelen yönetim de söz verdi ayın 1i ne kadar sorunları halledicek kaldıgımız yerden devam edicez. Dimi polat hocam yanlış mıyım ?
Eski yönetim ile bir bağlantımız bulunmamaktadır. Ödemeler ayın 1 inde yapılacaktır. açıcagımız güzel etkinlikler ile devamecegiz.neden böyle bişey yapsınki başkanım zor durumdaydı sattı gelen yönetim de söz verdi ayın 1i ne kadar sorunları halledicek kaldıgımız yerden devam edicez. Dimi polat hocam yanlış mıyım ?
tamam işte ödül kazananlar arkadaşlar duydunuz @king63 @Korkusuz9 @karizma4424 @erkan154 ayın 1 inde halledecek polat hocam ve ekibiEski yönetim ile bir bağlantımız bulunmamaktadır. Ödemeler ayın 1 inde yapılacaktır. açıcagımız güzel etkinlikler ile devamecegiz.
ayın 1 ıne kadardı sımdı net ayın 1 ı mı oldu anlamadımtamam işte ödül kazananlar arkadaşlar duydunuz @king63 @Korkusuz9 @karizma4424 @erkan154 ayın 1 inde halledecek polat hocam ve ekibi
Böyle düşünmesi bence normal beyler. Düne kadar bir şey yoktu gülüp eğleniyorduk öğlen lucky gitti başkan açıklama yaptı sonra ardınca bir ekip geldi. Bu süre zarfında sözler verildi-tutulmadı.Bence aynı kişilerde neyse
Başkanım da öyle diyordu umarım Polat adminimiz onun gibi çıkmaztamam işte ödül kazananlar arkadaşlar duydunuz @king63 @Korkusuz9 @karizma4424 @erkan154 ayın 1 inde halledecek polat hocam ve ekibi
Valla bu benim de aklıma geldiBence aynı kişilerde neyse
tamam reıs söz senettır oyle denılıyorsa sorun yoktur suandaBizim en güzel yanımız ödeyemeyecegimiz hiçbir etkinliligi açmayız buradan eski yönetimi kötülemek olmasın biraz acemi bir davranış olmuş bence veya talihsizmi diyelim bilemedim bizim yönetimde erken ödeme olur geç ödeme olmaz hepiniz bunları zaten kendiniz göreceksiniz.
Herşey alınmadan önce konuşuluyor dost çünkü sitenin işleyişi vb neler yapıldı neler edildi.Valla bu benim de aklıma geldiherşeye çok hakimler
![]()