stevehalil
Emektar Üye
- 3 Kas 2022
- 6,369
- 2,772
dostum bilmiyorum o kısmı ama site fena değil cekim yapan çokKimlik vb istiyor ama çekimde
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
dostum bilmiyorum o kısmı ama site fena değil cekim yapan çokKimlik vb istiyor ama çekimde
üyesiyim çekimlerimde hiç sıkıntı olmadı.dostum bilmiyorum o kısmı ama site fena değil cekim yapan çok
Ben üye oldum deneme amaçlı 100 yatırdım çekim hızı nasıl diye 185 çektim şimdi para bile yatiramiyorum luvibete canlı destek risk birimi tarafından kısıtlandı dedi komedi gibi 1 ay falan oldu yatırım yapmami bile istemiyorlarüyesiyim çekimlerimde hiç sıkıntı olmadı.
sebebi neymiş kankaBen üye oldum deneme amaçlı 100 yatırdım çekim hızı nasıl diye 185 çektim şimdi para bile yatiramiyorum luvibete canlı destek risk birimi tarafından kısıtlandı dedi komedi gibi
Sebep söylemiyor risk birimi tarafından kısıtlandı dedi bir yatırım ve bir çekimim var 100 yatırım 185 çekimsebebi neymiş kanka
Ne kadar kaldırdınödendi
En azından durustler yatırım bile engellisebebi neymiş kanka
Haftasonu bugun yogunluk vardır dostumdengebet çekimler baya yavaşlamış @Lucky
rolden yatırıdıgım tutarın kayıb bonusunu katladımNe kadar kaldırdın![]()
Başka bir şeye rastladım da o yüzdenrolden yatırıdıgım tutarın kayıb bonusunu katladım![]()
A.sselamun aleykum arkadaslar
Aleyküm selamselamun aleykum arkadaslar
heee o ayrı canım ayrıca katladıklarım da var taraftarı mı diyon :SBaşka bir şeye rastladım da o yüzden
İnşallah daha büyüklerini kazanırsın
asselamun aleykum arkadaslar
ordan da ekmek yedik o yuzden çorbada tuzumuz olsun dedikBirşey demiyorum![]()