Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
payfixde bişey var bu aralar dunde biri bana gönderdi 15 dk sonra gecti. seninki hala yatmadı mıYav kardeşim üslubunu düzelt diyeceğine biraz utanın dünden beri bu 3. Çekim yine ödendi yazdılar yine göndermediler böyle birşey görmedim ben ya
payfıxte bunlar hep mumkunYav kardeşim üslubunu düzelt diyeceğine biraz utanın dünden beri bu 3. Çekim yine ödendi yazdılar yine göndermediler böyle birşey görmedim ben ya
Yav kardeşim üslubunu düzelt diyeceğine biraz utanın dünden beri bu 3. Çekim yine ödendi yazdılar yine göndermediler böyle birşey görmedim ben ya
Hocam anlik kopma olmuştur normal bir durum. Sizden kullanici adinizi istiyorum. Olusan hata var ise düzeltme amaçlı ama siz kullanici adinizi vermek istemiyorsunuzSorun yok payfix te az önce biladere para yolladım 3. Kez çekim verdim yine ödendi yazıyor yine göndermediler
la yazsana kullanıcı adını neden yazmıyonNerde demişsin Kul adı ver diye
Personel konusunda sorunumuz bulunmamaktadir. Teşekkür ederim yinedeHelal olsun hocam sizlere eksik personel falan varsa beni alabilirsiniz
asSelamun aleyküm
forum durgun buÇılgın Arkadaslar Ne yapıyonuz![]()
Sen gündüzleri de buradasınDayıcım geceleri yaşıyor gündüzleri uyuyor. Bnde öyleyim![]()
Seviyorm valla burayı sizleri hepinizi gitmemi istiyorsan gideyim knkaSen gündüzleri de buradasın![]()