Acar13
Emektar Üye
- 1 Kas 2022
- 2,210
- 417
Ayıp etmiş bide Che fotosu koymuş çok ayıpHERKESE SELAM
@Klostrofobi
BU arkadaş nerde yahu dün ödül kazandım bunun payfixe attırdım dünden beir mesaj atıyorum ortalıkta yok?
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ayıp etmiş bide Che fotosu koymuş çok ayıpHERKESE SELAM
@Klostrofobi
BU arkadaş nerde yahu dün ödül kazandım bunun payfixe attırdım dünden beir mesaj atıyorum ortalıkta yok?
@BaşkanHERKESE SELAM
@Klostrofobi
inşallah öyle bir düşüncesi olmamıştır. Dünyanın ödülünü aldı ona tenezül etmez inşAyıp etmiş bide Che fotosu koymuş çok ayıp
İnşalh unutmuşturinşallah öyle bir düşüncesi olmamıştır. Dünyanın ödülünü aldı ona tenezül etmez inş
Senin adam 28 de kalmış bro eğer sayı asist ribaund oynarsan daha mantikli
AsSelamün aleyküm kazançlı bir gün olsun herkes için
Günaydın kardeşim hoş geldinGünaydın arkdşlr herkse bolşans
Buyrun başkanım geldim@alerscia8885530 @Klostrofobi Gelsin bakalım 100 tl için öyle bisey yapacağını düşünmüyorum.
Atmadı deyipte şimdi ortalığı karıştırmak istemem başkanım dün gece yazdım saat 10 gibi dmden halen cevap alamadım kimsenin hakkında yalan yanlış konuşmam istemem ödül çıkmıştı bana acilen payfix lazımdı arkadaşınkini attım mecburen sadece cevap alamadım epey zamandır o yüzden yazdım konuya
@Başkan
Ne bileyim yazdım birkaç kişiye anında cevap veren yok sonrakini sana söylerimBana söyleseydin keşke
Ne bileyim yazdım birkaç kişiye anında cevap veren yok sonrakini sana söylerim