WPGreen
Normal üye
- 2 Kas 2022
- 430
- 136
muzafferin isminni üstüne bas dm başlat yazıyor ona bas ya da isminin üstüne gel dur dm başlata basKnk msj dm baslat olarak attım ilk defa kazandık bilmiyorum nasıl msj atılır normm44 kullanıcı adim
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
muzafferin isminni üstüne bas dm başlat yazıyor ona bas ya da isminin üstüne gel dur dm başlata basKnk msj dm baslat olarak attım ilk defa kazandık bilmiyorum nasıl msj atılır normm44 kullanıcı adim
iki kuponunun maçlarıda başlamış tekide 19da@Lucky benim üstteki saat 20de başlamayan maçlar vardı da ondan 2.yi attım
Tamam öyle zaten knkKnk msj dm baslat olarak attım ilk defa kazandık bilmiyorum nasıl msj atılır normm44 kullanıcı adim
Pardon hocam valla ben onu da 8 sanıyomiki kuponunun maçlarıda başlamış tekide 19da
Attım@Lucky dm atarmısın bana
20 kişi seçilecekti zaten dostum yanlışlıkla seçtik 19:15 e kadar süre verdik üzgünüm. liste iletildi.@Lucky yazmayan 1 kişi benim evden çağırdılar
20 kişilik değilmi neyse uzatmayacam teşekkürler20 kişi seçilecekti zaten dostum yanlışlıkla seçtik 19:15 e kadar süre verdik üzgünüm. liste iletildi.
19:15 diyor son an geçeli 6 dk oldu kendi takdirleriSon anda yetstin kazancın bol olsun