Rebrw
Aktif Üye
- 15 Eyl 2021
- 1,238
- 179
Hayırlisi olsun. Allah utandirmasin. Dürüst düzgün efendi üyeler burda gördüğüm kadariyla. Başkan temizledi zaten baya vardı cakalikoDevr aldık forumu.Önceki yönetim artık yok.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Hayırlisi olsun. Allah utandirmasin. Dürüst düzgün efendi üyeler burda gördüğüm kadariyla. Başkan temizledi zaten baya vardı cakalikoDevr aldık forumu.Önceki yönetim artık yok.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz inşallah burada güzel bir ortam yaparak abi kardeş hem kazanıp hem eglenicezHayırlisi olsun. Allah utandirmasin. Dürüst düzgün efendi üyeler burda gördüğüm kadariyla. Başkan temizledi zaten baya vardı cakaliko
Çünkü piyasada sadece rolling etkinligi açan cok az büro var bizdede sadece dengebet açıyor bundan kaynaklı.hocam neden dengebetten sadece rol alıyoruz dıger sponsorlardan hıc bır etkınlık neden saglanmıyor bılgınız varmıdır
ben genel anlamda sormustum hocam rolden harıc dıger sponsorlar hıc bır etkınlık acmıyorlarÇünkü piyasada sadece rolling etkinligi açan cok az büro var bizdede sadece dengebet açıyor bundan kaynaklı.
Sponsora göre degişiyor form yeni form oldugundan dolayı açılmıyor oturmuş ilerlemiş form oldugu zaman açılır.ben genel anlamda sormustum hocam rolden harıc dıger sponsorlar hıc bır etkınlık acmıyorlar
Şu an ki sponsorlardan başka yerde de etkinlik açan yokkiben genel anlamda sormustum hocam rolden harıc dıger sponsorlar hıc bır etkınlık acmıyorlar
Valla bugün neye elimizi atsak kurutuyoruzHacı dayı vardı nereye gıttı forumda rollıng açanlara bır okusun üflesin her yer kırmızı olmuş![]()
Sen aslında iyi gittindeValla bugün neye elimizi atsak kurutuyoruzadminim sen rollcü tayfa ya 2. Bi şans ver bence baktık gene olmuyor toplu gusül alırız
![]()
Neyiyahu benmı anlatamıyorum sızlermı anlamak ıstemıyorsunuz
Hacı dayı vardı nereye gıttı forumda rollıng açanlara bır okusun üflesin her yer kırmızı olmuş![]()
abı ben genel olarak soruyorum sımdıkını felan demıyorum cogu yerde sahabetten var kralbetten var bahıscomdan var acan yerler
seni arıyordu o daHacı dayı vardı nereye gıttı forumda rollıng açanlara bır okusun üflesin her yer kırmızı olmuş![]()
neyiiiyahu benmı anlatamıyorum sızlermı anlamak ıstemıyorsunuz
Buz hokeyi benim tercihim dostum aslında iyiyim o alanda ama yalan oldukSen aslında iyi gittinde
Taç ve buz hokeyi içime sinmemişti nedense oynadığında![]()
Sahabet kralbet kendi yapıyor telegram Twitterabı ben genel olarak soruyorum sımdıkını felan demıyorum cogu yerde sahabetten var kralbetten var bahıscomdan var acan yerler