Korkusuz9
Emektar Üye
- 2 Kas 2022
- 3,955
- 904
Metin2 de oynuyordum eskiden ama favorim knight onlineBırakin oyun satmayı bulun bı Metin2 pvp server farm olsun ortalığı toza dumana katalım![]()

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Metin2 de oynuyordum eskiden ama favorim knight onlineBırakin oyun satmayı bulun bı Metin2 pvp server farm olsun ortalığı toza dumana katalım![]()
Koxp çıktı knight bittiMetin2 de oynuyordum eskiden ama favorim knight onlinene oynardık be
Ben anlamıyorum Başkan benim çalımda yoktuBırakin oyun satmayı bulun bı Metin2 pvp server farm olsun ortalığı toza dumana katalım![]()
Ramazanda iftara kadar zula iyi sariyorduwolfteam da bitti aktif oynadığım zula cs pes fifa
Soruma cevap vermedinHala oyun oynayanlar biz kaldık galiba LoL Metin2 Wolfteam airrivals
level sınırı 99 olduğu dönemde 81 level zihinselim vardıAh eski günler ah önceden PC den kalkmaz oyun oynardık şimdi PC den kalkmiyoruz kumar oynuyoruz
Hic yatırım yok buraya. hep yatırım olmayan siteler yapıyor şu etkinlikleri. Yatırdıklarımız uyuyorSUPERBETIN'den Hediyen VAR! 200 TL Bedava Bonus Hesabiniza Eklenmistir!
www.superbetin1030.com
KİŞİYE ÖZEL
Ben en son 250 yatırmıştım kaybetmiştimHic yatırım yok buraya. hep yatırım olmayan siteler yapıyor şu etkinlikleri. Yatırdıklarımız uyuyor![]()
katar iyi organizasyon yapıyo ama su spikere ayar oluyom. maç zevkimi kaçırıyo portekiz spikeri iyi ama buna bi alısmadım
Böyle birşey gören aktif oynayan varsa baksın