stevehalil
Emektar Üye
- 3 Kas 2022
- 6,368
- 2,772
Hayırlı geceler cümletenHerkese hayırlı geceler yarın görüşmek dileğiyle
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Hayırlı geceler cümletenHerkese hayırlı geceler yarın görüşmek dileğiyle
Valla kimseyi bulamadım dolandiricak Allah kahretsin yaBirini dolandır da rol aç![]()
Sen nere gidiyonHayırlı geceler cümleten
Haci yine tilki gibi döndün dolastın geldin dükkana![]()
İyi geceler HalilHayırlı geceler cümleten
İyi geceler demirimHerkese hayırlı geceler yarın görüşmek dileğiyle
Bugün çorba yok bize. Uyuyup yarına zinde başlamak en güzeli hacımSen nere gidiyon
Eyvallah dostum sizlere deİyi geceler Halil
İyi geceler Halil abi seni çok seviyorum byeBugün çorba yok bize. Uyuyup yarına zinde başlamak en güzeli hacım
Bizde seni dehdigidikkBol kazançlar Allah daha çok versin canım abim i3.20 seni çok seviyorum winnnnnn winnnnnnn winnnnnn
Baktın olmuyor bakmıcan Olmucak sevdanın pesinden koşmak olmaz haci bilirsin sennapim Suat abi 2 saattir dolandiricak enayi arıyorum yok abi yok kimseyi dolandiramadim
Dehhhh sigidiiikkkk digidikkkkk yeahhhh savunun battal gazi geliyorBizde seni dehdigidikk
Abu benim mesleğim dolandırıcılık napim başkaBaktın olmuyor bakmıcan Olmucak sevdanın pesinden koşmak olmaz haci bilirsin sen
İyisin iyisin ama yeterli değilsin o konuda haciiAbu benim mesleğim dolandırıcılık napim başka
Keşke para olsada devirmek be 4k kazandım 700 dağıttı 3.300 salak gibi kaybettim ben ne kadar gerizekali bir insanım 3300 simfi ben Beşiktaş gider 50 cc rakı içer kafamı güzel yapar bitsnede manita bulurdum ordan hoppa oteleee sabaha kadar pompeeeee sabahta yat akşama kadar akşamda kalk dus kumara koy paralar missssssHacıyla 100 lük devircez bu gece demi hacı
Bol şanslarSoyle anlatayim saat 4 gibi cebimde 5 tl yol parasi vardi sadece. Twitte bi etkinlik gordum 20 tl .arjantin korner ust oynadim 50 tl cekim verdim. Sonra o 50 tl yi dengeye attim 100 oldu cektim.sonra sagilsun @HacıAmca 60 tl atti onu rastgele bi maca mastim 105 oldu cekim verdim 12 saat kuralina takildi. Sonra rollde baskete tek cift fransaya korner ust oynadim hepsi geldi. Devami @Jeams07 sagolsun onunda kupondan 50 tl geldi. Kazanci bol olsun guzel bi aksam oldu. Saat 16.00 da hesabimda 0 tl varken suan yaklasin 348 tl var. Herkesin sansi daim olsun