Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
herkes katar diyoduda bu suudlar yapabilir öyle bişi ama ikinci yarıyı izledim fena oynamadılar iyi defans yaptılararjantin sattı mı maçı la![]()
Maç 1-2 iken Suudi’ler kazanır oran 4 tü maça bakarjantin sattı mı maçı la![]()
normal kanka daha dk 54 falandı 4 az bileMaç 1-2 iken Suudi’ler kazanır oran 4 tü maça bak![]()
Payfix sistemi senin kullandıgın şekilde değil bi ödeme firmasına bağlı firma bire bir ödeme göndermiyor.Tamamda ben vermiyor demedim zaten neden bukadar gecikiyor 3 kere iptal oluyor payfix te sıkıntı var diyorlar ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok
Kardeş payfix kaynaklı sıkıntı oluyor daha önce 4-5 defa yaşadık bizdeTamamda ben vermiyor demedim zaten neden bukadar gecikiyor 3 kere iptal oluyor payfix te sıkıntı var diyorlar ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok
ondan gelince telefona bildirim bile gelmiyoPayfix sistemi senin kullandıgın şekilde değil bi ödeme firmasına bağlı firma bire bir ödeme göndermiyor.
Yok banka blokesi kalkmadı büyük ihtimal perşembe açılıcak masak inceliyor hesabı bizide zor duruma düşürdülerbu gamabet eklenmedi dimi daha@Lucky
2.cezamıBen yine ceza yemişim aq 8881 tl
Geçmiş olsun. Ceza yediğinde eve mi geliyor kağıt yoksa aranıyor musunBen yine ceza yemişim aq 8881 tl
Ödemeyince noluyor buEvet lucky bunu ödermisin bana Ekli dosyayı görüntüle 3085
Geçmiş olsun. Ceza yediğinde eve mi geliyor kağıt yoksa aranıyor musun
Geçmiş olsun havalemiEvet lucky bunu ödermisin bana Ekli dosyayı görüntüle 3085