Joonturk07
Emektar Üye
- 6 Eyl 2021
- 3,131
- 441
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Laflarına dikkat et bozma kendini abicim
Buuraya atma sil
Kac yas buyuksun de sanki 20 yaşKendine gel paşam karşında akranın yok gevşek gevşek konusma
Bak nakit bakiye biletten sayilmicagini bilmen lazim safa yatiyonBak forumda bitanesi ağzını açmamış sen yırtma kendini efendi ol sana laf düşmez kimseye düşmez Adminlerden başka yanlıslık olmustur eyv düzeltilir bunu farklı yerlere cekme kendi değerini düşürme insanların gözünde velet olarak görünme
@Lucky@muzaffer38 mesut38 zaten etkınlıge katılmak ıcın mesaj sayısı tutmuyor rollıngde mesaj kasıcak
Bosver knk adminler de sasirtti 3 kere almadim 20 dk sonra gelen adama ekliyo beni listed isi yapiyo ac gozlu piskinler kazansij gozleei doysun ahlaksizlar ins cekiliste cikmazlar... amin@Başkan küfür etmedim bişey demedim adam bana diklenerek konuşuyor o liste dışı kalmıyot ben liste dışı kalıyorum nasıl oluyor bu iş
Olum sen adammısın bencil herif defol 4 kez odul alamadim insanlik yok ki adam ol diyim sanaAdam ol lan kerkenez muhatap olma benle zırto
Vazgeçtim olm çıksada vermiyecem sana kaybolOlum sen adammısın bencil herif defol 4 kez odul alamadim insanlik yok ki adam ol diyim sana