Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
İyi gecelerHerkese hayırlı geceler beyler yarın görüşmek dileğiyle
ip tv işte hiç kullanmadım film dizi filan hersey içinde . uygulaması da var onların. hem ücretli zaten. gerek yok.Millet inat tv indir izle diyor nedir bilmiyorum
Tüm maçlar varmıp
Admin aslında ençok gece aktif oluyoe forumlardaMaalesef evet. 3 etkinlik oldu.
Nedir bilmiyorum baştan söyledimip tv işte hiç kullanmadım film dizi filan hersey içinde . uygulaması da var onların. hem ücretli zaten. gerek yok.
bilgilendirsin biziBirde lucky adminin kullandığı bir yer vardı ip tv
inanılmaz....@Başkan city den yatan kupona bak. gelse boston kalmıstım. 25k elimden kaçtı resmen
Ekli dosyayı görüntüle 2410
Geçmis olsun en garantisinden gitmis ulan city@Başkan city den yatan kupona bak. gelse boston kalmıstım. 25k elimden kaçtı resmen
Yatan maça bak@Başkan city den yatan kupona bak. gelse boston kalmıstım. 25k elimden kaçtı resmen
aga okdar alışkınım ki hiç üzülmuyorum artıkYatan maça bak
Ama bu kadar cok maca 6.000 basilmaz cok riskliaga okdar alışkınım ki hiç üzülmuyorum artık
Herkes aynı da yazık giden parayamı üzülsen gelecek parayamıaga okdar alışkınım ki hiç üzülmuyorum artık
aynen zaten 8k para kazanmıstım 100 TL ile çıkmıştım. işte 6k buna gitti sonra kalan para da gitti sinirle . en son 200 kaldı biraz cıktım bakalım ne olacakHerkes aynı da yazık giden parayamı üzülsen gelecek parayamı
Birde kaybetmeye başlayınca onun moral bozukluğu şle kendini kaybedip gidecek parayamı ,tam bir cendere
valla başkan benım tarzım bu çok ekmeğini yedim . kredi borçları var . bir umut bakalım. tekrar çıkarım umarım. yıne külerimden dogdum . bekliyorum yarınki maçlarıAma bu kadar cok maca 6.000 basilmaz cok riskli
geçmiş olsun sonraki kuponlarında bolşansvalla başkan benım tarzım bu çok ekmeğini yedim . kredi borçları var . bir umut bakalım. tekrar çıkarım umarım. yıne külerimden dogdum . bekliyorum yarınki maçları
eyv canım kardeşim sanada bol sansgeçmiş olsun sonraki kuponlarında bolşans
ben yılda 1 çekenlerdenim hep bodozlama dalıyomeyv canım kardeşim sanada bol sans
vala kotu olmus dost gecmıs olsun@Başkan city den yatan kupona bak. gelse boston kalmıstım. 25k elimden kaçtı resmen