Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Takip ediyom ki aliyom baskan bugun 1 adimlik rolde beni niye cikartiyosunSite açıldığından beri kaç tane odul aldin ?
Cekilis den cekilise geliyosun baslan nerden biliyosun farkli insanlara cikgtginiPARA HERSEY DEMEK DEGILDIR BIZ KAZANIRKEN IYIYDIYA ADILANE OLUNMALI SEVINDIM FARKLI INSANLARA CIKMASINA
Demekki takip etmemissin hergun sanami çıkmasını istiyorsun şans bu demekki düzgün takip eetmişsin bir önceki etkinlikte çıkarmışlar.Takip ediyom ki aliyom baskan bugun 1 adimlik rolde beni niye cikartiyosun
Bana kac ödül aldin demeyin benim mesaj sayima bakın susun aga.Demekki takip etmemissin hergun sanami çıkmasını istiyorsun şans bu demekki düzgün takip eetmişsin bir önceki etkinlikte çıkarmışlar.
SEN OYLE GORUYORSUN SADECE RABBIM BILIR GUNUN HANGI SAATI YAZSALAR CEVAP ALIRLAR CUNKI ONLINE DURUMDAYIM KANSER OLMAMA RAGMEN HADDIMIDE ISIMIDE VEFAMIDA BILIRIM
Çok mesaj yazınca ödül garantimi oluyoBana kac ödül aldin demeyin benim mesaj sayima bakın susun aga.
Berkay aktif uye olabilirsin mesaj sayin cok olabilir ama her etkinlik sana cikicak diye bir kaide yok çekilis yapiliyor ve şansli isimler cikiyor her cekilis sen cikamazsin, bir cekilis sonrasida kazanan arkadaslari bi tebrik edin hep olay cikarma pesindesiniz.Bana kac ödül aldin demeyin benim mesaj sayima bakın susun aga.
Abi allah şifa versin. Bakma sen bole insanlara. Adminler gerekeni yapar. Görüyor onlar abiSEN OYLE GORUYORSUN SADECE RABBIM BILIR GUNUN HANGI SAATI YAZSALAR CEVAP ALIRLAR CUNKI ONLINE DURUMDAYIM KANSER OLMAMA RAGMEN HADDIMIDE ISIMIDE VEFAMIDA BILIRIM
Sende belki rolden role gelmesen olurdu 1 gün den 1 gune geliyosun baska forumda geziyosun sürtük gibi. Salcaİyi bende 10 bin mesaj yazıyım hep ben kazaniyim kazanmadigimda millete salça öliyim
Sen kendini eleştir önce dön bı aynaya bak aq bencillikten kendini becereceksinSende belki rolden role gelmesen olurdu 1 gün den 1 gune geliyosun baska forumda geziyosun sürtük gibi. Salca